peso Üye sorun üstüne sorun bir türlü yükleyemedim bu programı --------------- Ekleme --------------- kardeş verdiğin tüm linkler kırık nasıl oluyor bu iş böyle?
sorun üstüne sorun bir türlü yükleyemedim bu programı --------------- Ekleme --------------- kardeş verdiğin tüm linkler kırık nasıl oluyor bu iş böyle?
silop_kms Üye paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık... --------------- Ekleme --------------- ki simdi baktım linkler ruhuna fatiha
paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık... --------------- Ekleme --------------- ki simdi baktım linkler ruhuna fatiha
manyak30 Üye bişi sorucam bnm Samsung u800 tel. var indirdim bi vidio yu açamadım çözünürlük hatası verdi ne yapmam gerek
bişi sorucam bnm Samsung u800 tel. var indirdim bi vidio yu açamadım çözünürlük hatası verdi ne yapmam gerek
yuyudubi Üye Kardeş emeğin için teşekkürler ama dediğin gibi tarihi geriye aldım ama sertifika süresi dolmuş diyor ne yapmam gerekir
Kardeş emeğin için teşekkürler ama dediğin gibi tarihi geriye aldım ama sertifika süresi dolmuş diyor ne yapmam gerekir