haqanguven Üye Konu Sahibi okkes2700' Alıntı: kaqan kardes dodol launcheri türkcelestirir misin ? Genişletmek için tıkla ... Son sürüm indirme linki gönder
okkes2700' Alıntı: kaqan kardes dodol launcheri türkcelestirir misin ? Genişletmek için tıkla ... Son sürüm indirme linki gönder
SenyorMD Üye Buyur haqan kardes. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 30 May 2014
haqanguven Üye Konu Sahibi okkes2700' Alıntı: Buyur haqan kardes.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Farklı bir sayfa açılıyor...
okkes2700' Alıntı: Buyur haqan kardes.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Farklı bir sayfa açılıyor...
haqanguven Üye Konu Sahibi okkes2700' Alıntı: tamamdır Haqan kardes.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 1077 satırdan oluşuyor. ve daha önceden yapılan çeviri istekleri var onları tamamladıktan sonra başlarım buna. ne zaman biter şuanlık birşey diyemem ama...
okkes2700' Alıntı: tamamdır Haqan kardes.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... 1077 satırdan oluşuyor. ve daha önceden yapılan çeviri istekleri var onları tamamladıktan sonra başlarım buna. ne zaman biter şuanlık birşey diyemem ama...
aratoz Üye Burdan indirdim ve yükledim fakat "Please Update... " diyor ve playstore u açıyor. İnterneti kapatıp da denedim olmadı...
Burdan indirdim ve yükledim fakat "Please Update... " diyor ve playstore u açıyor. İnterneti kapatıp da denedim olmadı...
haqanguven Üye Konu Sahibi aratoz' Alıntı: Burdan indirdim ve yükledim fakat "Please Update... " diyor ve playstore u açıyor. İnterneti kapatıp da denedim olmadı... Genişletmek için tıkla ... En kısa sürede ilgileneceğim...Eklenti Son Sürüme GüncellendiEklenti Son Sürüme Güncellendi
aratoz' Alıntı: Burdan indirdim ve yükledim fakat "Please Update... " diyor ve playstore u açıyor. İnterneti kapatıp da denedim olmadı... Genişletmek için tıkla ... En kısa sürede ilgileneceğim...Eklenti Son Sürüme GüncellendiEklenti Son Sürüme Güncellendi