eveeet, şifre sorunu yaşayan arkadaşlar... bir baksanız ii olur derim
N70 telefonuma SmartGuard Pro uygulamasını yüklemiştim, ancak uygulamayı açtığımda direk olarak "enter password" la karşılaşıyordum... ve tabi ki bu password ne, onu da bilmiyordum... öncelikle karşılaştığımız bu sorunun sebebinden bahsedeyim...bu uygulama bende cok daha önceden yüklüydü ama kaldırmıştım. uygulamayı tekrar yüklediğimde açılışta bana sorduğu password, o önceki yüklememde ayarladığım password dur. eğer siz de önceden yükleyip kaldırdıysanız, ve önceki yüklemedeki şifrenizi hatırlıyorsanız "enter password" dediğinde o şifreyi yazmalısınız galiba !!! o şifreyi de hatırlamıyorsanız gelin halledelim şu sorunu:
öncelikle telefonunuzda FExplorer gibi bir dosya yönetici uygulama olması gerekir. ve yapacağınız işlemler...
1. dosya yöneticisi programla E/system/Apps ve E/system/install klasörlerine gidin ve smartguard pro, sgprostarter mdl ve sgproautohider adlı klasör ve dosyaları silin.( öncelikle programı telefondan tamamen kaldırmamız gerek... ayrıca anlattığım şekilde sorunu halledebilmeniz için SmartGuard Pro uygulamasını hafıza kartına yüklemiş olmanız gerekmektedir. )
2. FExplorer uygulamasını kullanarak C/system/data klasörüne gidin; SGPro klasörünü ve sgpropwd.dat dosyasını silin...
3. telefonunuzu yeniden başlatın...
üstteki adımları yaptıktan sonra
http://www.maxicep.com/s60-antivirus-guvenlik-korunma/smart-guard-pro-v3-tr-225311.html adresinden uygulamayı indirip tekrar kurabilirsiniz, bir sorun çıkmayacaktır
kolay gelsin herkese, umarım faydalı olmuşumdur