z3z3m Üye şu şifreleme programının nokia 5700 için olanı yok mu deli olucam yaa --------------- Ekleme --------------- yaaa bunun 5700 için olanı yok mu benm tel desteklemiyor offf off delircem bi bulamadım telime uygununu
şu şifreleme programının nokia 5700 için olanı yok mu deli olucam yaa --------------- Ekleme --------------- yaaa bunun 5700 için olanı yok mu benm tel desteklemiyor offf off delircem bi bulamadım telime uygununu
rüzgar_gundi Üye yaw arkadaşlar bana tema lazım nokia6630 için yardımcı olurmu sunuz şimdiden tşkkrlr --------------- Ekleme --------------- 1234 gir
yaw arkadaşlar bana tema lazım nokia6630 için yardımcı olurmu sunuz şimdiden tşkkrlr --------------- Ekleme --------------- 1234 gir
eryaman Üye arkadaşlar önceleri bu programı sorunsuz kulanıyordum fakat şimdi karat hafızasına girince proramdan çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim telim n70
arkadaşlar önceleri bu programı sorunsuz kulanıyordum fakat şimdi karat hafızasına girince proramdan çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim telim n70