busenur Üye P_O_W_E_R' Alıntı: Smart FileMan Gelişmiş bi dosya yönetici uygulamasıdır... Özellikleri : > Kopayalama (*) > Kesme (#) > Yapıştırma (0) > Yeniden adlandırma > Özelllikler (5) > Yeni klasör oluşturabilme > silme (C) > Nitelik belirleme > Kısayol ekleme > Birlikte aç fonksiyonu… Dosyaları... > Kızılötesi > Bluetooth > Email > ve MMS ile gönderebilme... Gelişmiş arama işaretleme/toplu seçim Dosyaları isim/tür/boyut/tarih/azalan/çoğalan sıralayabilme Genişletmek için tıkla ...
P_O_W_E_R' Alıntı: Smart FileMan Gelişmiş bi dosya yönetici uygulamasıdır... Özellikleri : > Kopayalama (*) > Kesme (#) > Yapıştırma (0) > Yeniden adlandırma > Özelllikler (5) > Yeni klasör oluşturabilme > silme (C) > Nitelik belirleme > Kısayol ekleme > Birlikte aç fonksiyonu… Dosyaları... > Kızılötesi > Bluetooth > Email > ve MMS ile gönderebilme... Gelişmiş arama işaretleme/toplu seçim Dosyaları isim/tür/boyut/tarih/azalan/çoğalan sıralayabilme Genişletmek için tıkla ...
hsyn21 Üye ya dostum programı telefona naSIL YÜKLİCEM ben telefon n73 indirdikten sonra ne yapılır bilmiyorum direk telefona mı gönderez.gerçi onu da yaptım desteklemiyo diyo sis dosyasını da desteklemiyo ne yapayım lütfenn yardımcı olun
ya dostum programı telefona naSIL YÜKLİCEM ben telefon n73 indirdikten sonra ne yapılır bilmiyorum direk telefona mı gönderez.gerçi onu da yaptım desteklemiyo diyo sis dosyasını da desteklemiyo ne yapayım lütfenn yardımcı olun
akdemir Üye buda yoneticimi be kardesim x plore ustune tanımam ama yine de saol --------------- Ekleme ---------------
buda yoneticimi be kardesim x plore ustune tanımam ama yine de saol --------------- Ekleme ---------------
sublieutenant Üye akdemir' Alıntı: buda yoneticimi be kardesim x plore ustune tanımam ama yine de saol --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... hepsinin farklı özellikleri var.... mesela 3 farklı özellikle x-plorenin yapamadıklarını yapıyor.. eksi yanlarıda mevcut tabii ama x-plorenin ağbisi bu!!!
akdemir' Alıntı: buda yoneticimi be kardesim x plore ustune tanımam ama yine de saol --------------- Ekleme --------------- Genişletmek için tıkla ... hepsinin farklı özellikleri var.... mesela 3 farklı özellikle x-plorenin yapamadıklarını yapıyor.. eksi yanlarıda mevcut tabii ama x-plorenin ağbisi bu!!!