ouSahin Üye elmyra' Alıntı: Ya kız tanışmıyor neden zorluyorsun oğuz Genişletmek için tıkla ... tmm kızma daha yapmıyorum bişe...
elmyra' Alıntı: Ya kız tanışmıyor neden zorluyorsun oğuz Genişletmek için tıkla ... tmm kızma daha yapmıyorum bişe...
kurt bey Üye ouSahin' Alıntı: tmm kızma daha yapmıyorum bişe... Genişletmek için tıkla ... pes etme oğuzum ben başaracağına inanıyorum.
ouSahin' Alıntı: tmm kızma daha yapmıyorum bişe... Genişletmek için tıkla ... pes etme oğuzum ben başaracağına inanıyorum.
iremm Üye Konu Sahibi kurtoğlu85' Alıntı: pes etme oğuzum ben başaracağına inanıyorum. Genişletmek için tıkla ...
Nazy Üye kurtoğlu85' Alıntı: pes etme oğuzum ben başaracağına inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Nasıl olsa İstanbulda yaşıyor değilmi? başarır kesin
kurtoğlu85' Alıntı: pes etme oğuzum ben başaracağına inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Nasıl olsa İstanbulda yaşıyor değilmi? başarır kesin
iremm Üye Konu Sahibi kurtoğlu85' Alıntı: bu smili kaldırılırsa iremin hali nasıl olur çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... sakın kaldırmayın sesleniyorum adminlere sakın walla ben bu smileysiz yapamam
kurtoğlu85' Alıntı: bu smili kaldırılırsa iremin hali nasıl olur çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... sakın kaldırmayın sesleniyorum adminlere sakın walla ben bu smileysiz yapamam
mservank Üye iremm' Alıntı: sakın kaldırmayın sesleniyorum adminlere sakın walla ben bu smileysiz yapamam Genişletmek için tıkla ... Adminlere bi pm atayım:
iremm' Alıntı: sakın kaldırmayın sesleniyorum adminlere sakın walla ben bu smileysiz yapamam Genişletmek için tıkla ... Adminlere bi pm atayım:
ouSahin Üye vazgeçmiyorum alttan girip üstten çıkacam ve senle tanışıcam : D irem kaçışın yok aldın bir bela evet ne smiley s insanın tükürük bezleri kuru bunun kurumuyor.. hepte bana tükürüyor
vazgeçmiyorum alttan girip üstten çıkacam ve senle tanışıcam : D irem kaçışın yok aldın bir bela evet ne smiley s insanın tükürük bezleri kuru bunun kurumuyor.. hepte bana tükürüyor
elmyra Üye mservank' Alıntı: noldu yav daha tanışamadınız mı kaç ay oldu Genişletmek için tıkla ... irem bu smileyı bırakıp konuşmayı ögrendiği zaman tanısacaklarını umuyorum
mservank' Alıntı: noldu yav daha tanışamadınız mı kaç ay oldu Genişletmek için tıkla ... irem bu smileyı bırakıp konuşmayı ögrendiği zaman tanısacaklarını umuyorum
mservank Üye elmyra' Alıntı: irem bu smileyı bırakıp konuşmayı ögrendiği zaman tanısacaklarını umuyorum Genişletmek için tıkla ... Demek ki Oğuz sen vazgeç bu tanışma isteğinden bırakmaz bu smileyi
elmyra' Alıntı: irem bu smileyı bırakıp konuşmayı ögrendiği zaman tanısacaklarını umuyorum Genişletmek için tıkla ... Demek ki Oğuz sen vazgeç bu tanışma isteğinden bırakmaz bu smileyi
kurt bey Üye iremm' Alıntı: sakın kaldırmayın sesleniyorum adminlere sakın walla ben bu smileysiz yapamam Genişletmek için tıkla ... Bişi olmas sende kendi smilini yaparsın onu kullanırsın
iremm' Alıntı: sakın kaldırmayın sesleniyorum adminlere sakın walla ben bu smileysiz yapamam Genişletmek için tıkla ... Bişi olmas sende kendi smilini yaparsın onu kullanırsın
elmyra Üye kurtoğlu85' Alıntı: Bişi olmas sende kendi smilini yaparsın onu kullanırsın Genişletmek için tıkla ... kurtoğlu ben sana bi smiley yapacam bir daha smiley görmek istemeyecen
kurtoğlu85' Alıntı: Bişi olmas sende kendi smilini yaparsın onu kullanırsın Genişletmek için tıkla ... kurtoğlu ben sana bi smiley yapacam bir daha smiley görmek istemeyecen
kurt bey Üye elmyra' Alıntı: kurtoğlu ben sana bi smiley yapacam bir daha smiley görmek istemeyecen Genişletmek için tıkla ... saygı duyarım
elmyra' Alıntı: kurtoğlu ben sana bi smiley yapacam bir daha smiley görmek istemeyecen Genişletmek için tıkla ... saygı duyarım