SliPkNoT- Snuff !.. Mükemmel bir klip :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SliPkNoT- Snuff !.. Mükemmel bir klip :)

Tepkiler: cemee61, Freestyle.Cod ve кεℓεвεк
bu şarkıyı pek sevmiyorum ama sonuçta slipknot saol paylaşım için

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayatımda seyrettiğim en güzel klip diyebilirim , ses tonunu ve konuyu o kadar güzel ayarlamış ki tek kelime ile mükemmel

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Anaaaa metalde son nokta , bana da duygusal geldi

işte bu yüzden iyi değil slipknot demek gaz şarkı demek bir heretic anthemin yerini tutabilirmi yhaw

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen bir efkârlan da görelim
Slow Slipknot Müslüm Baba dan iyidir

walla ben efkarlanıncada gaza gelincede aynı şarkıyı dinlerim yani bende efkarlanınca slow dinleme gibi bir durum yok

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ilginç
Gaza gelince Slipknot hafif kalıyor , dimmu borgir iyi oluyor

Ilginç
Gaza gelince Slipknot hafif kalıyor , dimmu borgir iyi oluyor

sahnede slipknot gibi sürekli atlayıp zıplayan başka bir grup bilmediğim için şuan en iyi slipknot videolarda sid wilsonun seyircilerin üzerine atlamasını görünce benimde bir yerlerden atlayasım geliyor

--------------- Ekleme ---------------

bu arada dimmu borgir pek gazlı değil slipknot dan sonra mudvayne ve whitechapel tercihimdir

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rammstein e bak istersen

anl_tr

Emekli Yönetici
bu klipte ne anlatılmak isteniyor acaba??

cemee61

Üye
klip guzelde slipknot deyince boyle gaz bir sarki bekliyordum bende yine, bu sarki uymamis

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ilk başta birbirlerine söz veriyorlar , söz verdikleri için evleniyorlar herhalde ...
Sonra kız bunu hiç görmüyor mu nedir orasını tam anlayamadım
Sözlerine bakayım bi anlarız Anıl Abi

anl_tr

Emekli Yönetici
Aslanım sözlük bişey yokki adam kadın kılıgna girip eve filan giriyor.Sonra kendisi olup haline üzülüyor...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ala ala
Ama en başta söz veriyorlar birbirlerine

cemee61

Üye
bence birbirlerini seviyorlardi sonra kiz öldümü terkmi etti noolduysa gitti (gerci sonunda ozur de diliyorlar. biri bi halt etti herealde).neyse adamda aci cekerken yemis kafayi evde kizi hayal ediyo kizin yaptiklarini yapiyor. teselli buluyo bi nevi. duygusall...
emre altugun bir klibi vardi ask-i kiyametti heralde sarkinin adi. orada da adam sanki karisi yasiyormus gibi davraniyodu izleyenler bilir. bu klipte onun degisik bir versiyonu gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...