MrTech
Üye
-
Konu Sahibi
-
onlarí bilmemde linkin park kesinlikle dinle dostum
ben alternatif rockla yavaş yavaş metale kaydımSen direk hardcore girmişinBen Master of Puppets'la ısınmıştım metal müziğe.
En kısa sürede dinleyecegimSnuff,Vermilion,Duality ilk aklima gelenler bunlar
Whooowhy not
Kac albümü var abiDead memories, All hope is gone, sic, wait and bleed... tüm albümlerini indir kısaca
direktör kim doktorslipknot korn ne biliyim children of bodom cradle of filth bunlar çok ağır aslında ben daha çok trash tercih ediyorum slayer, megadeth, anthrax...yada iron maiden black sabbath led zeppelin falan bunlarda eskidir ama sağlamdır efsanedir yani tavsiye ederimtabiki rammstein ı ayrı olarak tavsiye ediyorum onlar bambaşka...mert bey bana epicadan başka bişey kazandırmadı
- - - Eklendi - - -
direktör bey children of bodom dinlermisiniz?
Abi bırak ya teoriyi falanBu epik bir ergen sendromudur tam 15 -16 yaş arasında metal müzikle tanışılır beğenilir yaşarsende ki sendrom da bu yani. bende senın yaşında başlamıştım, tavsiyem Rammstein, Metallica, System of A down,
Bende zorlamadıLed zeppelin
Greenday
RHCP
Rolling Stones
Tercihimdir.Metal beyni zorluyo dinlemem
linkin park coktandır dinliyorum ama pek slipknot daha iyi gibi geldi.onlarí bilmemde linkin park kesinlikle dinle dostum
hocam kopyala yapıstır mı yaptınMegadeth a tout lemonde,empyrium-autumn grey wievs,element eighty-broken promises,stratovarius-destiny,metalica-fade to black ve turn the page ve sad but true,haggard-hijo de la luna ve per aspera ad astra,hypnogaja-here comes to rain again vesaire vesaire aklıma geldikçe yazarım
bakıcam
Linkin Park, Slipknot'a göre hafif kaçar. Biri Alternative Rock biri Nu Metal.
İlla Slipknot diyorsan;
Before I Forget
Dead Memories
Wait And Bleed
Sulfur...
Metallica, SOAD, Ozzy Osbourne'a da bakmanı öneririm.
Ona bakmadım.en kısa sürede bakıcamSulfur muhteşem. Tavsiye ederim.
Sen direk hardcore girmişinBen Master of Puppets'la ısınmıştım metal müziğe.
Tamam onada bakıcamHa unutmadan, Heretic Anthem'de iyidir.
ben alternatif rockla yavaş yavaş metalekaydım
Kac albümü var abi
direktör kim doktordinliycem dedigin gruplarıda.
6 Albüm
6 albüm sanırım. Direktör benim
direktörmüş
Yaşar hayatının hatasını yapıyorsun ()sana tavsiyem linkin parkdan öteye gitme baş şişiriyor en azından benım için
Ama sen bilirsin
Bende metal pek dinlemem. Green Day, Sum 41, My Chemical Romance öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?