efeyüp Üye > çileke$ <' Alıntı: Arkadaşlar SLauncher'in 2 sürümünü türkçe ye çevirip sizlerle paylaştım bu program sayesinde kendi resimlerinizden tema yapabilirsiniz veya yüklü temalarda düzenleme yaparak özelleştirebilirsiniz kolay gelsin... Genişletmek için tıkla ... usta bi deneyelim teşekkürler
> çileke$ <' Alıntı: Arkadaşlar SLauncher'in 2 sürümünü türkçe ye çevirip sizlerle paylaştım bu program sayesinde kendi resimlerinizden tema yapabilirsiniz veya yüklü temalarda düzenleme yaparak özelleştirebilirsiniz kolay gelsin... Genişletmek için tıkla ... usta bi deneyelim teşekkürler
punqermojo Üye arkdaşım ben N72 kullanıyorum programa giriyorum tam yapıyım dereken atıor kendiliginden açııyorum programıhiç bişeye dokunmuorum 10 saniyede atıyor bilen varmı acaba?
arkdaşım ben N72 kullanıyorum programa giriyorum tam yapıyım dereken atıor kendiliginden açııyorum programıhiç bişeye dokunmuorum 10 saniyede atıyor bilen varmı acaba?
punqermojo Üye revmez42' Alıntı: Pro acildiktan bir süre sonra neden kapaniyor Genişletmek için tıkla ... aynı karderi paylaşıoruz kardeşim
revmez42' Alıntı: Pro acildiktan bir süre sonra neden kapaniyor Genişletmek için tıkla ... aynı karderi paylaşıoruz kardeşim
efeyüp Üye programı yükledim önce açılıyor üç saniye sonra program kapanıyor,tel n70 sence ne olabilir.emeğin için sağol
programı yükledim önce açılıyor üç saniye sonra program kapanıyor,tel n70 sence ne olabilir.emeğin için sağol
yalcınavcı33 Üye nerden indiriliyor --------------- Ekleme --------------- ya blader nerdenidir yorydmcı olurmusunz