sanane22 Üye nokia 700 fp2 de giriş yap dedikten sonra onaylama kısmında kalıyor, sadece wifi üzerinden bağlandım mobilveri erişimim yok
nokia 700 fp2 de giriş yap dedikten sonra onaylama kısmında kalıyor, sadece wifi üzerinden bağlandım mobilveri erişimim yok
@Safak Üye sergenistan' Alıntı: bende açılmadı yardmcı olun lütfen Genişletmek için tıkla ... microsoft symbian icin skype destegini kesti ondan
sergenistan' Alıntı: bende açılmadı yardmcı olun lütfen Genişletmek için tıkla ... microsoft symbian icin skype destegini kesti ondan
bnymn-ozn Üye noss_bar' Alıntı: Şaka gibisin tabikide çalışıyor my names noss_bar asla yamuk olmaz Genişletmek için tıkla ... bende sertifika hatasi diyor
noss_bar' Alıntı: Şaka gibisin tabikide çalışıyor my names noss_bar asla yamuk olmaz Genişletmek için tıkla ... bende sertifika hatasi diyor
noss_bar Emekli Yönetici Konu Sahibi Symbian^3 için Uygulama tavsiyeleri ve Hızlı sistem (Güncellendi 11 Eylül 2013) - MaxiCep
cyclone20 Üye yükledim ama boş skype symbian desteğini çekmiş ( official sitesindeki açıklama : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yükledim ama boş skype symbian desteğini çekmiş ( official sitesindeki açıklama : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bnymn-ozn Üye cyclone20' Alıntı: yükledim ama boş skype symbian desteğini çekmiş ( official sitesindeki açıklama : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aynen Ben de de acilmiyor
cyclone20' Alıntı: yükledim ama boş skype symbian desteğini çekmiş ( official sitesindeki açıklama : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... aynen Ben de de acilmiyor