Skyfire Güncellendi

beyli_42

Üye
teşekkürler kardeşim...

eyvallah kardeş bulup koymuşssun foruma da n70 için yumulu olanı var mı bi bakabilirmisi

dupdup61

Üye
ya millet skyfire yüklüyorum tüm versiyonlarda da aynı hatayı veriyor sorry.skyfire cannot provide server in your country at this time.? yardımcı olursanız acilll yardım bekliyorummmmmmmmmmmmm

esrft

Üye
5800 da calısırm ı

txcd

Üye
eline sağlık

memas

Üye
kardeş ellerine sağlık ama son sürümü abd dışındaki ülkeler içn kaldırdılar o sürümüde bulamıyorum eski sürümdede ülkeniz desteklemiyo diye programı başlatmayıp çıkıyo acil yardım lütfen......

fex

Üye
arkaslar bır turlu ındıremedım su skayfıreyı yardımcı olun lutfen tlf n 97

altas26

Üye
tşk

--------------- Ekleme ---------------

tşk

hellord

Üye
Indiremiyorum programı ülkeyle alakalı bir sorun diyor yeni sürümü indiren arkadaş foruma koyabilir mi acaba

Neo15433

Üye
Bende daha önce vardı bu yeni versiyonu yükleyemedim.baglantiya tıklayınca özür dileriz diye bir yazı çıkıyor.yardımcı olursan sevinirim çünkü harika bir program tel nokia e61 bu arada..

su programı nokıa n95 te adam gıbı kullanan varmı yaa acacamadım bır turluu arkadaslarr ne yapmam lazım

Eskiden ne güzel giriyordum burdan indirmiştim.Taki birgün girmeyi denedim ve ülkenizde çalışmıyor gibisinden bir yazı çıktı.ogün bu gündür girilmiyor zaten.

cab dosyasını nasıl n95e yükleriz....saygılarla

nasıl yükleniyor bu skyfire.... CAB dosyası diyor.... benim tel n95.. Tşk sağol

cab dosyasını nasıl n95e yükleriz....saygılarla

nasıl yükleniyor bu skyfire.... CAB dosyası diyor.... benim tel n95.. Tşk sağol
ohooo sen daha ordamısın be kardeş
nokia symbian telefonlara cab dosyası değil sis , sisx veya jar yüklenir
cab dosyalar windows mobile icindir ... kolay gelsin ...

svestica

Üye
indirebilen varsa anlatsın nasıl inmdiğini

eseeer83

Üye
country hatasi weriyor program inmiiyor yardimci olurmusunuz

güncel mi şimdi bu 1 temmuzdan sonraki güncellenmiş hali mi bu yani şuan sizin ülkenizde programımız hizmet verememekte olan hata geçtimi yani geçtiyse yazarsanız sevinirim

barmea

Üye