skyfire genel sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
skyfire genel sorun
merhaba arkadaşlar, skyfire nin son sürümünü kullanıyorum, çoğu yerde sôylendiği gibi yüklemeyi yaptım, nitekim programdan dan çıktıktan sonra tekrar gırmek ölümlerdn ölüm beğenmek gibi, bazen nadir olmakla birlikte data daki prefs dosyasını skyfre klasöründe prefs dosyasıyla değiştirdimde açılıyor. Tekrar çıktğmdaysa hep hata veriyor. Ve bazen data ki prefs dosyasını sabit bırakıp skyfire klasörünü silip tekrar başlattığımda acılıyor ve bazen hiç açılmıyor. Dğer versiyonlarda da aynı sorun var. Bunun için yapabileceğimiz birşey var mı? Şimdiden tşkkürler

We regret that as of July 1 2010 Skyfire does not provide service in your country.er (4.3.2.1_3001)" yazıyor
bunun üstesinden gelebilecek bir cengaver yokmu.

saygılarımla
abdullahknbr

-alikan-

Üye
Dostum benim siteden takip ettiğim kadarıyla skyfire türkiye desteğini kaldırmış türkiyedeki telefonlar ve sistemleri desteklemiyor artık diye bilmekteyim.

Skyfire does not provide service in your country : bulundugun bölgede yani türkiyede servis desteği yoktur demekte. Yukarda dediğim olay.

arkadaşlar sorunu çözdüm skyfire çalışıyor telim n95 olay çok basit isteyen varsa yardımcı olabilirim

açıklada derdimize derman ol be kardeş genel bir konu hazırlarsan süper olur

skfire klasorünün içindeki prefs dosyasını silersenz sorunsuz çalışır bir teşekkürü çok görmeyin

bi deneyelim

--------------- Ekleme ---------------

olmuyo başka yolu yok mu?

-alikan-

Üye
kral kardeş peki sen skyfire ın setup ını nerden bulup indirdin ben o sayfaya gittiğimde ülkenizi desteklemiyor diye hata mesajı çıkıyo.

burdan indirebilirsin

-alikan-

Üye
kral kardeş bu linkte s60 v3 diyor ama benim cihaz nokia c6 sanırım s60 v5 olması lazım. N97 ile aynı sistem bu pro benim telefonda uyum sorunu çıkarır mı ki.?

Konu Sahibi
evet bazen skyfire klsöründe ki prefs dosyasını silmek işe yarıyor ama b yere kadar. Herşeyi denedim ama sağlıklı olarak sürekli giremedim, bazen üst üste 5,10 girdğm oluyor ama snrası malüm, data klasörüne dosya atmıyorum sadece skyfire klasöründe bırakıyorum, programdan çıktığım zaman aynı hatayı veriyordu, çözüm olarak daha önce tlfna kaydettğm prefs dosyasıyla skyfire klasöründe ki dosyayı dğştiryorum o zaman açıyor data klasörünü boş bırakıyorum tbi, tüm bunları yaparken youtube bağlandğm bağlantı ayarlarını kullanıyorum, arada silip tekrar start verdğnizde zorda olsa açılabiliyor, ve bazen hiç...

ekremky

Üye
Slm.arkadaslar bende 6 gun oncesine kadar kral arkadasın anlattıgı gibi baglanıyodum.hattım vodafon du ama 6 gun once avea ya gectim simdi baglanamıyorum.neden olabilir acaba.vadafon turkcel avea internet baglantısında bi fark olabilirmi.

-alikan-

Üye
kral verdiğin linkten indirme işlemi yapılmıyor. download a basıyorum zaman doluyor sonra yine aynı yer çıkıyor yine download a basıp bekliyorsun. yükleme başlamıyor yani.

kral verdiğin linkten indirme işlemi yapılmıyor. download a basıyorum zaman doluyor sonra yine aynı yer çıkıyor yine download a basıp bekliyorsun. yükleme başlamıyor yani.
kardeş kendim şimdi bir kez daha indirdin iniyor bi daha dene istersen

senın tıkladığın lınk reklam download lınkı altta
e72 ıcın versıyon sorunu verıyo

arkadaşım paylaşım için tşkll ama sertifika hatası veriyor yardımcı olursan sevinirim TŞKLLL

gunlerdir burdaki veya başka yerlerdeki sölenenlern hepsini yaptm ama yinede nafile yükleme tamam işlemler sertifika hepsini aştım ama şu ülkemizde hizmet verilmemesi mevzuunu hala aşamıyorum ne denediysem olmuyo verilen uyarı hep aynı (we request that as of july 1 2010 skyfire does not provide service in your country.er) olmuyo ne yapmam gerekiyo başka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...