skyfire flash sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jazhara

Üye
    Konu Sahibi
skyfire flash sorunu
merhabalar türkcell t20 telefonuma hangi programı yüklediysem bir türlü flash videoları acmayı beceremedim.. skyfire acar diyorlar ama en son sürümünü yükledim v4 yine acmıyor örnek site yıldıztv veya facedeki videoları acmıyor yardım edebilecek varmı... simdiden tesekkür ederim yorumlarınız için..

xinsurer

Üye
skyfire videoları açar, siteye girdikten sonra telefonun seçenekler tuşuna dokunursan browserın altında bir bar açılır, barın sol tarafında (en başta) video karesi işareti var (üzerinde soru işareti olabilir). Ona tıklarsan sitedeki videoları denetler bulur ve açar.. videonun üzerine tıklarsan tam ekran oynatır..

jazhara

Üye
    Konu Sahibi
no video found general tips yazıyor... analiz ettikten sonra.. eger general tips e tıklarsam da skyfirenin kendi sitesine atıyor ama hicbir videoyu acmıyor...

xinsurer

Üye
bu dediğini hangi sitede yapıyor mesela? bir de ben deniyim.. yıldız tv'de her kanalı izleyebiliyorum orada ilgili kanalın üzerine tıklayıp sayfanın açılmasını bekle, flash işareti çıktıktan sonra video analizi yaptır.. facedeki videoların çoğunu telefon kendi oynatıyor zaten skyfire'a gerek kalmıyor.. bende skyfire en son sürüm olan 4.1.0 yüklü, açamadığı hemen hemen hiç video yok..

----------Eklendi @ 04:23:36 ---------- Yazıldı @ 04:21:11 ----------

Bu arada bende skyfire ile birlikte "skyfire video license 1.0" da yüklü.. markette olması lazım, bu sitede de paylaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. belki o sayede de hepsini açıyor olabilir..

jazhara

Üye
    Konu Sahibi
örnegin facede acmıyor.. youtubede acmıyor kendi media oynatıcısı devreye giriyo youtubeyi acıyo.. diger videolu sitelerdede oynatmıyor. analiz ettiriyorum ama analizden sonra no video found yazıyor..

xinsurer

Üye
Cihazla ilgili bişey o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...