SkyeStream SkyeCaller Pro II v2.02S60 v5 Unsigned Crac-ked-DiL-Codepda ( Arayanın Resmi Tam Ekran )

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SkyeStream SkyeCaller Pro II v2.02S60 v5 Unsigned Crac-ked-DiL-Codepda ( Arayanın Resmi Tam Ekran )

Gelen aramalarda arayan kişinin resmini tam ekran olarak gösterir ..

Farklı bir C.ra.cklenmiş dosya daha eklenmiştir . ( Program aynıdır ) İstediğinizi Kurabilirsiniz .

Ekli dosyalar

Tepkiler: kenan3761, hassan27, comfort11 ve 21 diğerleri

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler

alpme

Üye
eklerden birinci dosyayı indirdim kurdum fakat programı açtığımda lisans kodu istiyor

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eklerden birinci dosyayı indirdim kurdum fakat programı açtığımda lisans kodu istiyor

Dostum onu kaldırıp verdiğim 2.dosyayı yüklemeyi denermisin . program tam c.r.a.c.kli yani F.u.l.l

fakat cihazın hackli olmalı , deneyip sonucu yazarsan sevinirim . Kolay Gelsin .

her ikisinde de lisans kodu istiyor

mekanik

Üye
işe yarayacak gibi duruyo sağolasın...

önce ikinciyi kurdum açılışta wap.softmarket..... gibi bişeyler çıktı. Tamam deyincede kapandı. Bu sefer birinciyi kurdum o da lisans kodu istedi.

morsa125

Üye
hocam ben proyu kurdum imzaladım fakat acmadı 5800 nokıa

storm_61

Üye
bu program 5800 da çalışmıyor.desteklemiyor.

bu teşekkür edenler ne için teşekkür ediyolar anlayamadım, programı kurdukları içinse eğer, bir çok arkadaş kuramadığını söylüyor neden şöyle yaptım böyle yaptım ve kurdum demiyolar...

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ben ikincisini signed yaptım ve kurdum harika çalışıyor, teşekkürler...

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nasıl bir hata uyarısı aldınız yüklemeye çalışırken ? Tam olarak yazabilirmisiniz ?

oluyoru ben anlamam hacker filan telefonu hacker için almadım

emkgks

Üye
ne sağolu ya programı denemeden yada bilerek trial versiyonu koyuyor buluyor başka sitelerden burada paylaşıyor..bunu yapmaya ne avr ben bu yöntemle sana günde yüz tane program paylaşırım..konu hala açık hayret yaaa...kimseye güven kalmadı

Samsunspor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi