tragedie Emekli Yönetici kaza vs haberlerinde ölüm anı kameraya çekilmişşe izlememem etkiliyor beni yada ölmüş birininin yaşadıgı andaki görüntüleri izlemiyorum
kaza vs haberlerinde ölüm anı kameraya çekilmişşe izlememem etkiliyor beni yada ölmüş birininin yaşadıgı andaki görüntüleri izlemiyorum
feytusa Üye İntifada' Alıntı: kaza vs haberlerinde ölüm anı kameraya çekilmişşe izlememem etkiliyor beni yada ölmüş birininin yaşadıgı andaki görüntüleri izlemiyorum Genişletmek için tıkla ... (flood için özür) Ewt Bende Sana Katılıyorum O Görüntüler İnsanları Kışkırtıyor..
İntifada' Alıntı: kaza vs haberlerinde ölüm anı kameraya çekilmişşe izlememem etkiliyor beni yada ölmüş birininin yaşadıgı andaki görüntüleri izlemiyorum Genişletmek için tıkla ... (flood için özür) Ewt Bende Sana Katılıyorum O Görüntüler İnsanları Kışkırtıyor..
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi Ben En Çok Korktuğum Şeyleri Çok Merak ederim ve izlerim Ne Olursa Olsun Cin,Şeytan,İdam,kesmek,doğramak vs
Ben En Çok Korktuğum Şeyleri Çok Merak ederim ve izlerim Ne Olursa Olsun Cin,Şeytan,İdam,kesmek,doğramak vs
aRdiLê Üye Beni bunLarın hiÇbiRi değiLde beLki konuyLa alaKası yoK ama Doğu'da Bir Ananın iKi evLadının biRbirini vuRması etKiLedi en etKilendiğim oLay buduR benim.
Beni bunLarın hiÇbiRi değiLde beLki konuyLa alaKası yoK ama Doğu'da Bir Ananın iKi evLadının biRbirini vuRması etKiLedi en etKilendiğim oLay buduR benim.
Love Prince Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Bülent Ersoy' un çıplak hali ... Genişletmek için tıkla ... yoksaaa....
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Love Prince' Alıntı: yoksaaa.... Genişletmek için tıkla ... Komşusu görmüş ya helva getirirken
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Freestyle.Cod' Alıntı: işkence görüntüsü görmek etkiler. bu arada komşunun durumu nası ? Genişletmek için tıkla ... En son bu şekilde görüntülenmiş
Freestyle.Cod' Alıntı: işkence görüntüsü görmek etkiler. bu arada komşunun durumu nası ? Genişletmek için tıkla ... En son bu şekilde görüntülenmiş
Love Prince Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Komşusu görmüş ya helva getirirken Genişletmek için tıkla ... bende başka bişey sandıydım TuRkiShCowboy' Alıntı: En son bu şekilde görüntülenmiş Genişletmek için tıkla ... karnıma ağrılar girdi gülmekten
TuRkiShCowboy' Alıntı: Komşusu görmüş ya helva getirirken Genişletmek için tıkla ... bende başka bişey sandıydım TuRkiShCowboy' Alıntı: En son bu şekilde görüntülenmiş Genişletmek için tıkla ... karnıma ağrılar girdi gülmekten