Revengeful
Emekli Yönetici
İlk sayfada bir yorum gördüm, yeterince romantik değilsindir demiş bir arkadaş. Kızların dilindedir romantik erkek. Erkekte ne özellikler ararsınız dediğimizde romantik olsun, efendi olsun, önemli olan iç güzellik.... cart curt sıralar giderler. Ama bunun yalan olduğunu iyi analiz yapan birisi kolaylıkla farkeder. Okulun en güzel kızları nedense hep boş boş konuşan, saçları dik, cebinde parası olan kendisini eğlendirecek erkeklerin yanında olurlar. Neyse açmayim ağzımı
Rahat olacaksın, kızın ağzından senden hoşlanıyorum kelimesini duyana kadar onun sadece arkadaşın olduğunu unutmayacaksın, suratın hep gülecek, Tip olarak kötü birisi değilsin üstün başın temiz olduktan sonra senle çıkmayacak kız yok.
Urfada bi hatunla çıksa uşak hayatından olur yaw. Yanlış yol göstermeyin arkadaşakoluna dövme yap kulağına küpe tak bide urfaya gel tamamdıryabancı bir arkadaş urfaya gelmişti 7-8 ay kaldı burada varya görsen kızlar nasıl ilgi gösteriyordu diğerleri çok kıskanıyordu bu arkadaşımı
Yengeye her zaman ilgi göster. O kendini diğer kızlardan farklı his etmeli seninle iken...benim duvar yazım ;
Pes atan,maç seyreden,kokoreç yiyen araba manyağı kızlarımızın yeri ayrıdır şu deli gönlümde..
Ve hayatımın yorumu
kokorec haric hepsi mevcut haha
ve sonra ben :P ;
o zaman bizdensin
diyecek bişey bulamadım biliyorum bu ne biçim cevap diceksiniz ama accayip heyecanlandım telefonu elimde zor tutuyodum heyecandan
Kıyafete dikkat etHer zaman bakımlı olcaksın kardeş.
----------Eklendi @ 17:19:24 ---------- Yazıldı @ 17:15:23 ----------
Evet güzel bir gömlek, kolları 2 kat sıva yukarı. Sen uğraşmazsan hatunlar sana yaklaşmaz. Ama burdaki abilerini dinle..Olcaksın sen CASANOVA!!!
----------Eklendi @ 17:21:04 ---------- Yazıldı @ 17:19:24 ----------
Urfada bi hatunla çıksa uşak hayatından olur yaw. Yanlış yol göstermeyin arkadaşa
----------Eklendi @ 17:23:55 ---------- Yazıldı @ 17:21:04 ----------
Yengeye her zaman ilgi gözter. O kendini diğer kızlardan farklı his etmeli seninle iken...
Öyle kızlar var mı ya, PES oynayan, maç seyreden, ben sevgilimin yanında maç izlesem hatta PES oynasam dilinden kurtulamamArkadaşların dediği gibi de bu kadar heyecan yapma, kız çıkma / evlenme teklifi etse kalp krizinden gidersin bu şekilde, sakin ol
sende mi?ve bu yaşıma kadar tek bir sevgilim bile olmadı tipsizmiyim
onun nedeni başka biz (siz) nasıl rus hatunlara hastaysanız onlarda değişiklik yanikoluna dövme yap kulağına küpe tak bide urfaya gel tamamdıryabancı bir arkadaş urfaya gelmişti 7-8 ay kaldı burada varya görsen kızlar nasıl ilgi gösteriyordu diğerleri çok kıskanıyordu bu arkadaşımı
sende mi?
----------Eklendi @ 02:30:20 ---------- Yazıldı @ 02:28:46 ----------
onun nedeni başka biz (siz) nasıl rus hatunlara hastaysanız onlarda değişiklik yani
dilin laf yapıyorsa yeter
fena değilsinama ben senden yakışıklıyım
1058 gösterim 113 yorumkonu hit yaptı masallah .d
1058 gösterim 113 yorum
kız olsam ilk sana bakardım
Hocam kadınlar için tip hiçbirşeydir merak etme yeterki onu kişiliğin etkilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?