Sizce yakışıklımıyım ?

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
onur hocam senin arabanda güzelmis maşallah hemide glx mis benimki 136 L motoru diğer serilerden güçlü ayıptır söylemesi
maxirabit ben bu yaşıma kadar kimse ile çıkmadım ama kesinlikle ve kesinlikle sevdiğim kıza cinsel ilişki yönünden bakmam hatta o istese bile ben kabul etmem benim onu ne kadar sevdiğimi bilse öyle düşünüyorumki kucağıma atlar ben bitiyorum onun için ama onun ruhu bile duymuyor ne yazıkki

Peki hocam neyse ben konuyu değiştirmeyeyim kazasız belasız kullanman dileğiyle.

kötü değil aslında biraz kilo alman lazım (yağ değil ama kas olarak alman lazım) bunun için spor yap önce bi vücut geliştirmeye git ama kesinlikle aşırıya kaçma

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
kötü değil aslında biraz kilo alman lazım (yağ değil ama kas olarak alman lazım) bunun için spor yap önce bi vücut geliştirmeye git ama kesinlikle aşırıya kaçma

çok doğru söylüyorsun çok zayıfım şimdi yeni torna işine girdim ağır kaldırıp indiriyorum acaba kas yaparmıyımki

kiloyla çok alakası da yok sanırım tek sorun varsa kızlardan uzak olman onlarla konuşmaya çalışmamam yanı özgüven eksikliği bundan kurtulmanın yoluda sóle bi örnek verem önce günde 10 tane kıza saat kac diye sor 3 4 gûn bunu yaptktan snra koluna saat ve yıine 10 tane kıza saat sor byle byle kızlarla knusmanın kolaylgnı gorceksn ve arla unutma kız ddgn de senın gbi ınsan sakın heyecan yapma

hamdi38

Üye
Nasa görse uzaylı bulduk ss'li diye
konu açar.

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Biraz kilo almazsan imkansız .Bol bol protein alman lazım.

ah ah alabilsem yeri geldimi 1 ekmek bitirip üstüne yemek kaşıklıyorum ama nafile :P

Ah bide kız görebilsem saat sorayım da burda kız yokki ama önerin güzel teşekkür ederim

Nasa görse uzaylı bulduk ss'li diye
konu açar.

ne alaka

Her şey dış görünüş değildir zira siz de yakışıklısınız yani.. Ama kimse imkansız olmamalı, başkası da sizi kendisine imkansız olarak düşünebilir, bu kısır bir döngü ben ne adamlar gördüm sokakta görsen afedersin tinerci diyeceğin ama ne kızlarla beraber olan. Umudu kesme aşık isen, kolay gelsin

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim bugün sevdiğim kız ilk defa face de bir durumuma yorum yapmış havalara uçtum resmen güzel bir yorum yapmış istek olursa durumumu ve yorumu yazarım buraya

Mau5Trap

Üye
çok teşekkür ederim bugün sevdiğim kız ilk defa face de bir durumuma yorum yapmış havalara uçtum resmen güzel bir yorum yapmış istek olursa durumumu ve yorumu yazarım buraya
Yorumu yazsana merak ettim şimdi

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
benim duvar yazım ;

[h=6]Pes atan,maç seyreden,kokoreç yiyen araba manyağı kızlarımızın yeri ayrıdır şu deli gönlümde..[/h]Ve hayatımın yorumu

kokorec haric hepsi mevcut haha

ve sonra ben :P ;

o zaman bizdensin

diyecek bişey bulamadım biliyorum bu ne biçim cevap diceksiniz ama accayip heyecanlandım telefonu elimde zor tutuyodum heyecandan

Mau5Trap

Üye
Sakin ol şampiyon.COOL ol .Sonuçta kız sana evlenme teklif etmiyor.

Tepkiler: maxirabit
Yine şansılısın o ne biçim duvar yazısı
ali'nin şırdancısı gibi olmuş.

Öyle kızlar var mı ya, PES oynayan, maç seyreden, ben sevgilimin yanında maç izlesem hatta PES oynasam dilinden kurtulamam Arkadaşların dediği gibi de bu kadar heyecan yapma, kız çıkma / evlenme teklifi etse kalp krizinden gidersin bu şekilde, sakin ol

ilk heyecan olduğundandır,ikinci hatta üçüncü gelse evlenme teklifi etsede normal gelir

EroL

Emekli Yönetici
İlk sayfada bir yorum gördüm, yeterince romantik değilsindir demiş bir arkadaş. Kızların dilindedir romantik erkek. Erkekte ne özellikler ararsınız dediğimizde romantik olsun, efendi olsun, önemli olan iç güzellik.... cart curt sıralar giderler. Ama bunun yalan olduğunu iyi analiz yapan birisi kolaylıkla farkeder. Okulun en güzel kızları nedense hep boş boş konuşan, saçları dik, cebinde parası olan kendisini eğlendirecek erkeklerin yanında olurlar. Neyse açmayim ağzımı

Rahat olacaksın, kızın ağzından senden hoşlanıyorum kelimesini duyana kadar onun sadece arkadaşın olduğunu unutmayacaksın, suratın hep gülecek, Tip olarak kötü birisi değilsin üstün başın temiz olduktan sonra senle çıkmayacak kız yok.

Tepkiler: V/RS