V/RS
Üye
-
Konu Sahibi
-
onur hocam senin arabanda güzelmis maşallah hemide glx mis benimki 136 L motoru diğer serilerden güçlü ayıptır söylemesi
maxirabit ben bu yaşıma kadar kimse ile çıkmadım ama kesinlikle ve kesinlikle sevdiğim kıza cinsel ilişki yönünden bakmam hatta o istese bile ben kabul etmem benim onu ne kadar sevdiğimi bilse öyle düşünüyorumki kucağıma atlar ben bitiyorum onun için ama onun ruhu bile duymuyor ne yazıkki
sağol hocam cümlemiz kazasız belasız inşallahPeki hocam neyse ben konuyu değiştirmeyeyim kazasız belasız kullanman dileğiyle.
kötü değil aslında biraz kilo alman lazım (yağ değil ama kas olarak alman lazım) bunun için spor yap önce bi vücut geliştirmeye git ama kesinlikle aşırıya kaçma
Biraz kilo almazsan imkansızçok doğru söylüyorsun çok zayıfım şimdi yeni torna işine girdim ağır kaldırıp indiriyorum acaba kas yaparmıyımki
Biraz kilo almazsan imkansız.Bol bol protein alman lazım.
kiloyla çok alakası da yok sanırım tek sorun varsa kızlardan uzak olman onlarla konuşmaya çalışmamam yanı özgüven eksikliği bundan kurtulmanın yoluda sóle bi örnek verem önce günde 10 tane kıza saat kac diye sor 3 4 gûn bunu yaptktan snra koluna saat ve yıine 10 tane kıza saat sor byle byle kızlarla knusmanın kolaylgnı gorceksn ve arla unutma kız ddgn de senın gbi ınsan sakın heyecan yapma
Nasa görse uzaylı bulduk ss'li diye
konu açar.
Aynen öyle
çok teşekkür ederim bugün sevdiğim kız ilk defa face de bir durumuma yorum yapmış havalara uçtum resmen güzel bir yorum yapmış istek olursa durumumu ve yorumu yazarım burayaHer şey dış görünüş değildir zira siz de yakışıklısınız yani.. Ama kimse imkansız olmamalı, başkası da sizi kendisine imkansız olarak düşünebilir, bu kısır bir döngü ben ne adamlar gördüm sokakta görsen afedersin tinerci diyeceğin ama ne kızlarla beraber olan. Umudu kesme aşık isen, kolay gelsin
çok merak ettimçok teşekkür ederim bugün sevdiğim kız ilk defa face de bir durumuma yorum yapmış havalara uçtum resmen güzel bir yorum yapmış istek olursa durumumu ve yorumu yazarım buraya
Yorumu yazsana merak ettim şimdiçok teşekkür ederim bugün sevdiğim kız ilk defa face de bir durumuma yorum yapmış havalara uçtum resmen güzel bir yorum yapmış istek olursa durumumu ve yorumu yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?