TheCower
Üye
katiliyorumKendin ol, doğal ol, sakin ol, sade ol, çok dürüst de olma çok uçuk'da olma, rahat konuş mantıklı ol ilk deneyimlerin olursa şayet başarısız olursa yılma devam et yaşın genç ergenlik geçicidir zamnla daha olgun görünümler kazanacaksındır kendin ile barışık ol bugün olmadı 5 yıl sonra olsun boşver herkez keyfini sürsün sen yeterki canını sıkma sonuçta olmayacak birşey değil olacaktır illaki. dürüst olanı bul çok güzelde olmasın sana sen olduğunu hatırlatan gösteren seven birini bul.
herşeyi satarım onu satmam bu arada ''toros'' mu şu renault torosmu güldürme beni lütfen sen kaç tane torosu olan bir adama bakan kız gördün acaba merak ediyorum
----------Eklendi @ 22:28:49 ---------- Yazıldı @ 22:28:26 ----------
yaz hadi bekliyom
Yahşi yahşi ...
İnşallah kısmetine göre bir kız bulursun kardeşim...
Kimseyi kendinden üstün görme
Kimseyi kendinden üstün görme
bence gayet yakışıklısın
kızın resmini koy yada anlat biraz nasıl biriteşekkür ederim ama ne yazıkki sevdiğim kıza yakışacak kadar yakışıklı olduğumu düşünmüyorum
kızın resmini koy yada anlat biraz nasıl biri
bir kere söyledin mi hiç kıza kendin, sinemaya falan götür ne bileyim
Bi modifiyeli favoda bende vardı dostum koyayım fotosunu istiyosan
o Ibre 180'de miBendeki GLX di dostum kazası yoktu değişen parçası dahi yoktu maşallahı vardıda yeni araba alınca sattık mecburen.Buda fotoları kesinlikle shop yok motordada hiç bi oynama yoktu ve lpgliydi.Bu arada hocam sana tavsiyem GLX koltuk kafalıkları al biran önce böyle kötü görünüyor ama senin araçta güzel görünüyor güle güle kullanman dileğiyle. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 19:40:36 ---------- Yazıldı @ 19:39:09 ----------
o Ibre 180'de mi
Şimdilik kız meselesini hiç takma bile bence.Hayatına devam et işlerini yap,okulunla ilgililen onlar zaten zamanla kendiliğinden oluyor.
İlk çıktığın kızla tecrübe kazanamazsın,devamında diyer çıktıklarınla tecrübelerin olucak,tecrübe diyincede hemen cinsel yönünden bakmayın.
Direk ilk yönden onu ele alırsanız,çabuk kaybedersiniz onlar zamanla olur.Ama bu şanstır bazen bellide olmuyor.
Tabi ilk birisiyle çıkarsın,sonra kızları çok azda olsun anlarsın,sonra bir başkasıyla çıkarsın ozaman biraz daha iyi anlarsın.Bu işler böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?