Sizce yakışıklımıyım ?

TheCower

Üye
katiliyorum + olarak ahlakli olani bul

Jetlak

Üye

doğan/şahin bu tip arabaları genelde serseriler kullanıyor diye dedim insanlar önyargılı oluyor o arabaları kullananlara genelde birde egzoslarını deldiriyorlar susturucuyu çıkarıyorlar vs. çok kıl oluyorum o tiplere toros derken de lafın gelişi dedim al 2002 opel astra çok pahalı değil sanırım onlar zaten arabayla ilgileniyorsun anladığım kadarıyla

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kız avcılarda oturuyo ben pendikte oturuyorum aramıza 40 -50 km var onu gerçekte 7 senedir 1 kere bile görmedm ama ehliyetimi alıyorum aralıkta onun yanındayım çağıracam gezecez birlikte kabul ederse bu arada evet o Skoda benim

Jetlak;

Arabam doğan şahin olsa anlarım da arabam Skoda burda kolay kolay modifiyeli skoda bulmak kolay değil opel astra vs alacak param zaten yok o yüzden bu arabaya modifiyeye devam

DiaBLoS

Admin
Yahşi yahşi ...

İnşallah kısmetine göre bir kız bulursun kardeşim...

Tepkiler: V/RS

Masha

Üye
Kimseyi kendinden üstün görme

Jetlak

Üye
bir kere söyledin mi hiç kıza kendin, sinemaya falan götür ne bileyim

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
kızın resmini koy yada anlat biraz nasıl biri

Kızın resmini istesem koyarımda birde biryerde kendi denk gelir bu konuyu görür sonra oda beni görür nasıl anlatsam tam genç kız ya sevimli gülünce gözleri gülen uzun ve dümdüz siyah saçları ola ne yazıkki fenevbahçeli bir kız ve ben ona sırımsıklak aşığım

----------Eklendi @ 18:08:12 ---------- Yazıldı @ 18:07:24 ----------

bir kere söyledin mi hiç kıza kendin, sinemaya falan götür ne bileyim

kız karşıda ben pendikteyim o avcılarda aralıkta ehliyet alıyorum sabırsızlıkla onu bekliyorum ehliyeti alayım uçacam yanına doğru zaten

Bi modifiyeli favoda bende vardı dostum koyayım fotosunu istiyosan

Bendeki GLX di dostum kazası yoktu değişen parçası dahi yoktu maşallahı vardıda yeni araba alınca sattık mecburen.Buda fotoları kesinlikle shop yok motordada hiç bi oynama yoktu ve lpgliydi.Bu arada hocam sana tavsiyem GLX koltuk kafalıkları al biran önce böyle kötü görünüyor ama senin araçta güzel görünüyor güle güle kullanman dileğiyle.

----------Eklendi @ 19:40:36 ---------- Yazıldı @ 19:39:09 ----------

o Ibre 180'de mi

Şimdilik kız meselesini hiç takma bile bence.Hayatına devam et işlerini yap,okulunla ilgililen onlar zaten zamanla kendiliğinden oluyor.
İlk çıktığın kızla tecrübe kazanamazsın,devamında diyer çıktıklarınla tecrübelerin olucak,tecrübe diyincede hemen cinsel yönünden bakmayın.
Direk ilk yönden onu ele alırsanız,çabuk kaybedersiniz onlar zamanla olur.Ama bu şanstır bazen bellide olmuyor.
Tabi ilk birisiyle çıkarsın,sonra kızları çok azda olsun anlarsın,sonra bir başkasıyla çıkarsın ozaman biraz daha iyi anlarsın.Bu işler böyle oluyor.

katılıyorum arkadaşa