V/RS
Üye
-
Konu Sahibi
-
sana birkaç tavsiye vereyim..
1. si ilkokul arkadaşından vazgeç 7 senedir görmüyorsun kimbilir ne kadar değişmiştir kimse ilkokulda olduğu gibi kalmıyor..
2. ilkokuldaki kıza takılıp kaldığına göre eğer bir sevgilin olursa ve ayrılırsan çok üzüleceksin demektir. Bu yaşta sakın bağlanma birine..
3. Kıza fazla yüz vermeyeceksin. Bak hiç demiyorum ama oraya dikkat fazla vermeyeceksin ki tepene çıkmasın yoksa seni kölesi yapar..
4. Paran olacak. Sevgilin olduğunda paran olmazsa işin zor. bi söz var bilmem hiç duydun mu " bir kızın yüzü gülüyorsa, sevgilisinin cüzdanı ağlıyordur" diye
5. Konuşman düzgün olsun ne biliyim şive falan olmasın ama iyice İstanbul Türkçesi gibi de olmasın öyle zeki müren gibi
6. Öküz olma ne biliyim kız bişi der sende duymazsın "ha?" diye cevap verme.
7. Kıza yeri geldiğinde hayır demesini bil kılıbık olma.
8. Aktif ol. bu önemli bak bir ortama girdiğinde pasif olup köşede oturma sohbete katıl hoşsohbet ol biraz da konuşmalarına espri kat..
9. Giyimine dikkat et bi kız karşısında erkek kız olsun hiç farketmez tepeden tırnağa tarama yapar giyim konusunda.
Bu kadar geldi aklıma
bu kız bana yar olmazsa asarım kendimi beh şimdi ben nasıl konuşayım kızla 7 senedir görüşmüyoruz facede ara sıra konuşuyoruz ama sık değil 3-5 ayda bir nabim sence
bu kız bana yar olmazsa asarım kendimi beh şimdi ben nasıl konuşayım kızla 7 senedir görüşmüyoruz facede ara sıra konuşuyoruz ama sık değil 3-5 ayda bir nabim sence
kımse ıcın kendısı asma bu bır
kızlar zayıf ölürüm yasayamam erkek tipinden nefret eder unutma
arada konus ıste ıcıne dusme konusurken azcık agır ol karsısında mıy mıy yapısan erkeklere de sinir olur cunku bayanlar .)
Ablam şu yazılarının puntosunu biraz büyütsen olmaz mı ya
kımse ıcın kendısı asma bu bır
kızlar zayıf ölürüm yasayamam erkek tipinden nefret eder unutma
arada konus ıste ıcıne dusme konusurken azcık agır ol karsısında mıy mıy yapısan erkeklere de sinir olur cunku bayanlar .)
sağol abi ama kız şu anda face de bende ekli kız hala güzel hala melk gibi kız bana ok dese sen o zaman gör beni yeri geldimi hoşsohbet olurum yeri geldimi masaya elimi vururum ama yeterki o tamam desin
kızla bi muhabbet kursam ona göre yapacam bişeyler zaten ama sorun muhabbeti açmak işte
----------Eklendi @ 23:40:12 ---------- Yazıldı @ 23:39:50 ----------
çok büyük bu ya
Hacı bak kizlar tipe fazla önem vermezler güven bana(tipinde birsey yok gayet iyisin )
Kendinden emin olmalısın. Ağzın iyi laf yapmalı. Yani kizlar pısırık erkeklerden hoşlanmazlar. Güçlü olmalısın. Güç derken kasdan bahsetmiyorum karakterden bahsediyorum. Etkilemek istediğin kızın pesinden kosmayacaksin bu cok Onemli. Cool olbakışlar cok Onemli. Kıza öyle bir bakış atacaksın ki kiz eriyip gidecek hatta vaktin varsa gitar calmak gibi aktivitelerde bulun.
Hacı bak kizlar tipe fazla önem vermezler güven bana(tipinde birsey yok gayet iyisin )
Kendinden emin olmalısın. Ağzın iyi laf yapmalı. Yani kizlar pısırık erkeklerden hoşlanmazlar. Güçlü olmalısın. Güç derken kasdan bahsetmiyorum karakterden bahsediyorum. Etkilemek istediğin kızın pesinden kosmayacaksin bu cok Onemli. Cool olbakışlar cok Onemli. Kıza öyle bir bakış atacaksın ki kiz eriyip gidecek hatta vaktin varsa gitar calmak gibi aktivitelerde bulun.
Aynen dediği gibi kızın peşinden koşmayacaksın o koşsun senin peşinden. Onların istediği de bu zaten başlarında pervane olan erkeği istemiyolar
aynen calıstgm yerde mesela bır cocuk gördum ama yok böyle bsey cooook yakısıklı coook tatlı yaaa besıktaslı quaresma varya hıc yanında o derece anlatılmaz
cocuga hayrandım resmen ıcım gıdıyodu bı markette calısıyodu
bıkac kere bseyler aldım ordan
sonra ne oldu cocuk bana yöneldı hevesım kactı..bıkere ulastım kalmadı bı heycanı
pöff
benim başıma geldi aynı olaybi kız vardı ölüyodu bitiyodu çıkmaya bi başladık 6 gün sürdü sonra akıllandım öteki ilişkim 1.5 sene sürdü daha 2-3 hafta oldu ayrılalı.. Bu seferde sıkıldı hanımefendi ah bu kızlar yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?