Sizce yakışıklımıyım ?

V/RS

Üye
    Konu Sahibi

sağol abi ama kız şu anda face de bende ekli kız hala güzel hala melk gibi kız bana ok dese sen o zaman gör beni yeri geldimi hoşsohbet olurum yeri geldimi masaya elimi vururum ama yeterki o tamam desin

bu kız bana yar olmazsa asarım kendimi beh şimdi ben nasıl konuşayım kızla 7 senedir görüşmüyoruz facede ara sıra konuşuyoruz ama sık değil 3-5 ayda bir nabim sence

kımse ıcın kendısı asma bu bır
kızlar zayıf ölürüm yasayamam erkek tipinden nefret eder unutma
arada konus ıste ıcıne dusme konusurken azcık agır ol karsısında mıy mıy yapısan erkeklere de sinir olur cunku bayanlar .)

Mareşal

Üye
bu kız bana yar olmazsa asarım kendimi beh şimdi ben nasıl konuşayım kızla 7 senedir görüşmüyoruz facede ara sıra konuşuyoruz ama sık değil 3-5 ayda bir nabim sence

yapma be kardeş hiç insan canına kıyarmı kim olursa olsun

Ablam şu yazılarının puntosunu biraz büyütsen olmaz mı ya

Tepkiler: Tuba.Erva

V/RS

Üye
    Konu Sahibi

kızla bi muhabbet kursam ona göre yapacam bişeyler zaten ama sorun muhabbeti açmak işte

----------Eklendi @ 23:40:12 ---------- Yazıldı @ 23:39:50 ----------

çok büyük bu ya

sağol abi ama kız şu anda face de bende ekli kız hala güzel hala melk gibi kız bana ok dese sen o zaman gör beni yeri geldimi hoşsohbet olurum yeri geldimi masaya elimi vururum ama yeterki o tamam desin

Abi deme ya yaşıtız senle sadece tecrübem var biraz bende yakışıklı değilim mesela.. Yüzüm sivilce dolu ama nasip olduktan sonra oluyo merak etme sen hiç..

kızla bi muhabbet kursam ona göre yapacam bişeyler zaten ama sorun muhabbeti açmak işte

----------Eklendi @ 23:40:12 ---------- Yazıldı @ 23:39:50 ----------

çok büyük bu ya

üstune cok gıtme cok da bos bırakma .d
ya 7 senedır görmemssn naptn ne edıyorsun sor ıste

Revengeful

Emekli Yönetici
Hacı bak kizlar tipe fazla önem vermezler güven bana (tipinde birsey yok gayet iyisin )
Kendinden emin olmalısın. Ağzın iyi laf yapmalı. Yani kizlar pısırık erkeklerden hoşlanmazlar. Güçlü olmalısın. Güç derken kasdan bahsetmiyorum karakterden bahsediyorum. Etkilemek istediğin kızın pesinden kosmayacaksin bu cok Onemli. Cool ol bakışlar cok Onemli. Kıza öyle bir bakış atacaksın ki kiz eriyip gidecek hatta vaktin varsa gitar calmak gibi aktivitelerde bulun.

aynen budur olay.d

Aynen dediği gibi kızın peşinden koşmayacaksın o koşsun senin peşinden. Onların istediği de bu zaten başlarında pervane olan erkeği istemiyolar

TheCower

Üye
aynen kosma kiz pesinden sakin ol ve karakterini on plana cikar...

aynen calıstgm yerde mesela bır cocuk gördum ama yok böyle bsey cooook yakısıklı coook tatlı yaaa besıktaslı quaresma varya hıc yanında o derece anlatılmaz
cocuga hayrandım resmen ıcım gıdıyodu bı markette calısıyodu
bıkac kere bseyler aldım ordan
sonra ne oldu cocuk bana yöneldı hevesım kactı..bıkere ulastım kalmadı bı heycanı
pöff

Aynen dediği gibi kızın peşinden koşmayacaksın o koşsun senin peşinden. Onların istediği de bu zaten başlarında pervane olan erkeği istemiyolar

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben bunları ve yazmadığım birkaç şeyi yaparak cok kez sevgili elde ettim hatta 3 tanesi benden büyüktü büyük derken max 2 yas fark yani

benim başıma geldi aynı olay bi kız vardı ölüyodu bitiyodu çıkmaya bi başladık 6 gün sürdü sonra akıllandım öteki ilişkim 1.5 sene sürdü daha 2-3 hafta oldu ayrılalı.. Bu seferde sıkıldı hanımefendi ah bu kızlar yok mu

ben cıkmadım ama skldm cıkmadan .d

Tepkiler: Revengeful

Dafny

Üye
Elini cebinden çıkar bir de öyle dene tavlamayı.

Reşwan

Emekli Yönetici
Kendin ol, doğal ol, sakin ol, sade ol, çok dürüst de olma çok uçuk'da olma, rahat konuş mantıklı ol ilk deneyimlerin olursa şayet başarısız olursa yılma devam et yaşın genç ergenlik geçicidir zamnla daha olgun görünümler kazanacaksındır kendin ile barışık ol bugün olmadı 5 yıl sonra olsun boşver herkez keyfini sürsün sen yeterki canını sıkma sonuçta olmayacak birşey değil olacaktır illaki. dürüst olanı bul çok güzelde olmasın sana sen olduğunu hatırlatan gösteren seven birini bul.