V/RS
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence iyisin kız işleri için var önce oku para kazan üniversiteye git kızları gör ozaman
gayet iyisin ya.
Bence de iyisin ama şu ana kadar sevgilinin olmaması mutlaka tipinden kaynaklanan birşey değildir.Muhtemelen kişisel özelliklerinden kaynaklanıyordur.Mesela pek konuşkan veya romantik biri değilsindir belki
omay gatharika
Alınma ama bence işinden dolayı sana önyargıyla yaklaşıyorlar.
Saçlardan kaybediyorsun önce 3 numaraya çek saçları böyle salık saç olmamış.Giysi seçimin çok salaş kızın yanına böyle gidersen kimse kurtaramaz seni.Bıyıkları kesiyoruz tabiiki.Saat dursun
herşey tip değildir bunu unutma bak anlarsın ilerde.. ne adamlar var süper kızları elde edebilen.. işin çoğu tipte değil senin zekanda ve dilinde bitiyor.. aklını kullanırsan kızlar zaten olur..
Hatun istiyorsan ona göre yakışmalı zaten sürekli yüzüne bakacakları için saç + sakal çok önemli.3 numara + kirli sakal iyi gider lakin bu saçlara hiç bi sakal tipi gitmez.Bu durumda kestirmeyeceksen düzene sokmalısın saçı.Zayıfsın birde small giymişsin düdük gibi olmuş alınma hakaret etmiyorum.Kot pantolon daha da zayıf gösterir önerim kumaş pantolundur tam oturmaz zayıf göstermez şık durur.üst olarak da lacos veya gömlek önerebilirim veya medium bir tişört uyuma bağlı.ha bir de imkanın varsa fitness yap vücuda hafif şekil ver aşırıya kaçmadan karizma durur.
doğru diyorsun peki ben bu kızı nasıl bağlayacağım kendime Allah rızası için akıl verin bana
Hatun istiyorsan ona göre yakışmalı zaten sürekli yüzüne bakacakları için saç + sakal çok önemli.3 numara + kirli sakal iyi gider lakin bu saçlara hiç bi sakal tipi gitmez.Bu durumda kestirmeyeceksen düzene sokmalısın saçı.Zayıfsın birde small giymişsin düdük gibi olmuş alınma hakaret etmiyorum.Kot pantolon daha da zayıf gösterir önerim kumaş pantolundur tam oturmaz zayıf göstermez şık durur.üst olarak da lacos veya gömlek önerebilirim veya medium bir tişört uyuma bağlı.ha bir de imkanın varsa fitness yap vücuda hafif şekil ver aşırıya kaçmadan karizma durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?