Sizce yakışıklımıyım ?

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Sizce yakışıklımıyım ?
Tekrar merhabalar ben birşey sormak istiyorum yaşım oldu 18 17 yazıyor ama eylülde 18 ime gireceğim ve bu yaşıma kadar tek bir sevgilim bile olmadı tipsizmiyim bilmiyorum acaba siz bakıp yorum yaparmısınız özellikle hanımlardan rica ediyorum sevdiğim bir kız var ama onu kendimde imkansız olarak görüyorum çünkü süper bir güzelliği var ben gerçekten tipszimiyim veya kötü görüünyorsam iyi görünmek için neler yapabilirim ciddi bir tek taraflı aşk söz konusu şimdiden teşekkür ederim

bence iyisin kız işleri için var önce oku para kazan üniversiteye git kızları gör ozaman

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bence iyisin kız işleri için var önce oku para kazan üniversiteye git kızları gör ozaman

nerde o para ben açıktan okuyorum ve torna işinde çalışıyorum o yüzden kız görme olsalığım oldukça az

Aege

Üye
Bence de iyisin ama şu ana kadar sevgilinin olmaması mutlaka tipinden kaynaklanan birşey değildir.Muhtemelen kişisel özelliklerinden kaynaklanıyordur.Mesela pek konuşkan veya romantik biri değilsindir belki

Tepkiler: qirL1903, Revengeful ve V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi

sağolda tık yok hala

Bence de iyisin ama şu ana kadar sevgilinin olmaması mutlaka tipinden kaynaklanan birşey değildir.Muhtemelen kişisel özelliklerinden kaynaklanıyordur.Mesela pek konuşkan veya romantik biri değilsindir belki

aslında konuştummu gerisi gelir zten romatiğimde ama romantkliğimi hiçbir kızda kullanmadım o ayrı mesele

aman aşık olmada

benim yaş da eylülde 17 olacak. Fakat ben anlamam kız işlerinden falan. Ama kötü görünüyorsun.

Aege

Üye
Kızlara karşı yakın davranmıyorsundur belki .Ben buradan sadece tahmin yürütebilirim .Ama ben tipinle ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum.Kaldı ki kız-erkek ilişkilerinde sadece ilk izlenim için önemlidir dış görünüş.O kadar takma bence yakışıklılık-güzellik durumuna.

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bakmayın sert baktığıma normalde acayip naziğim acaba diyorum bu yüzdenmi sevgilim yok ponduss ayrıca teşekkür ederim

Aege

Üye
Alınma ama bence işinden dolayı sana önyargıyla yaklaşıyorlar.

0live456

Üye
Saçlardan kaybediyorsun önce 3 numaraya çek saçları böyle salık saç olmamış.Giysi seçimin çok salaş kızın yanına böyle gidersen kimse kurtaramaz seni.Bıyıkları kesiyoruz tabiiki.Saat dursun

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Alınma ama bence işinden dolayı sana önyargıyla yaklaşıyorlar.

bu işe yeni girdim kimse bilmiyorki tornada çalıştığımı

----------Eklendi @ 21:54:38 ---------- Yazıldı @ 21:53:52 ----------

Saçlardan kaybediyorsun önce 3 numaraya çek saçları böyle salık saç olmamış.Giysi seçimin çok salaş kızın yanına böyle gidersen kimse kurtaramaz seni.Bıyıkları kesiyoruz tabiiki.Saat dursun

3 numarayıda ben kendime yakıştıramıyorum nedense giysi seçimim gerçekten kötü ne tarz kıayfetler yakışır sizce ?

herşey tip değildir bunu unutma bak anlarsın ilerde.. ne adamlar var süper kızları elde edebilen.. işin çoğu tipte değil senin zekanda ve dilinde bitiyor.. aklını kullanırsan kızlar zaten olur..

Tepkiler: qirL1903 ve V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
herşey tip değildir bunu unutma bak anlarsın ilerde.. ne adamlar var süper kızları elde edebilen.. işin çoğu tipte değil senin zekanda ve dilinde bitiyor.. aklını kullanırsan kızlar zaten olur..

doğru diyorsun peki ben bu kızı nasıl bağlayacağım kendime Allah rızası için akıl verin bana

0live456

Üye
Hatun istiyorsan ona göre yakışmalı zaten sürekli yüzüne bakacakları için saç + sakal çok önemli.3 numara + kirli sakal iyi gider lakin bu saçlara hiç bi sakal tipi gitmez.Bu durumda kestirmeyeceksen düzene sokmalısın saçı.Zayıfsın birde small giymişsin düdük gibi olmuş alınma hakaret etmiyorum.Kot pantolon daha da zayıf gösterir önerim kumaş pantolundur tam oturmaz zayıf göstermez şık durur.üst olarak da lacos veya gömlek önerebilirim veya medium bir tişört uyuma bağlı.ha bir de imkanın varsa fitness yap vücuda hafif şekil ver aşırıya kaçmadan karizma durur.

işte yorum dambıl al kendine spor yap atletik görün

Aege

Üye
Tavsiyeler mükemmel bence

doğru diyorsun peki ben bu kızı nasıl bağlayacağım kendime Allah rızası için akıl verin bana

kızı nasıl bağlayacağın sana bağlı bizim dememizle olacak birşey değil kızı sen tanıyorsun nelerden hoşlanır neleri sever sen biliyorsun. Sana bakışlarını, ne gözle baktığını, ne gözle bakmayacağını sen biliyorsun. Mesela kızla aran çok iyidir senden teklif bekliyodur edersin yada yine kızla aran çok iyidir seni dost olarak görüyodur o zaman teklif etmezsin çok kuvvetli bir dostluğun olur. Sakın dostlukla aşkı karıştırma eğer karşı taraf seni sadece dost olarak görüyorsa dostundan da olursun.

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
bende ondan korkuyorum işte yani şu anda kız ilkokul arkadaşım 7 senedir görüşmüyoruz facedende fazla konuşmuşluğumuz yok ama ben ona ilk 1. sınıftan beri aşığım onun yüzünden kaç kişi ile kavga ettim ben o kadar güzelki bana imkansız gibi geliyor ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok kızın haberi varmı derseniz bir arkadaş benden habersiz kıza msj atmış burak seni seviyor die oda 7 senedir görüşmüşlüğümüz yok hem sevgilim var demiş ama ben onu unutamıyorum söleyin bana ben napacağım şimdi

----------Eklendi @ 22:10:57 ---------- Yazıldı @ 22:09:32 ----------

doğru kendime acilen tarz yapmam lazım çok zayıfım ne kadar yersem yiyim yaramıyor vücut yapmayı bende isterim de işyerinde oldukça youluyorum zaten birde ağırlık çalışırsam ölürüm yaf :S