tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu reklamda çok komik şafak sezer vodefonu uçurdu yav --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu reklamda çok komik şafak sezer vodefonu uçurdu yav --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi minoo vodefonu seviyoruz kıskanma sen turkcell kullanıyorsun diye
minoo Üye İntifada' Alıntı: minoo vodefonu seviyoruz kıskanma sen turkcell kullanıyorsun diye Genişletmek için tıkla ... off abii varya bi kıskandım bi kıskandım anlatamam
İntifada' Alıntı: minoo vodefonu seviyoruz kıskanma sen turkcell kullanıyorsun diye Genişletmek için tıkla ... off abii varya bi kıskandım bi kıskandım anlatamam
tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi minoo' Alıntı: off abii varya bi kıskandım bi kıskandım anlatamam Genişletmek için tıkla ... Gel sende vodofone ye kıskanmak zorunda kalmassın
minoo' Alıntı: off abii varya bi kıskandım bi kıskandım anlatamam Genişletmek için tıkla ... Gel sende vodofone ye kıskanmak zorunda kalmassın
tragedie Emekli Yönetici Konu Sahibi acaba oy kullanan arkadaşlar vodafone kullanıcılarımı yoksa turkcell ve avea kullanıp vodefone reklamını beğenenlermi
acaba oy kullanan arkadaşlar vodafone kullanıcılarımı yoksa turkcell ve avea kullanıp vodefone reklamını beğenenlermi