Sizce lumia 920 mi iphone5 mi

15097

Üye
Bilmeyenlerde öğrenmiş olduğuna göre sorun çözülmüştür

Lumia alır iPhone , 5 senedir aynı yolu izliyor etrafına bakmıyor bizim seneler öncesi cihazlarımızda kullandığımız özellikleri kendileri icat etmiş gibi lanse ediyor ve hiçbir yenilik sunmuyor . Hele de Yöneticileri erkek erkeğe tango yapıyor

Türe

Üye
Ah şu cocuklar yok mu seviniyorlar herseye cok mesud oluyorum malum daha kucukler

kmesne

Üye
Lumia 920 nin yapabildiği ama ıphone un yapamadığı bir şey söylermisiniz

Bu arada uygulama market diyince bütün nokia fan boylar bir tek o nu söylersiniz zaten diyor fakat uygulamasız akıllı telefon normal telefondan farklı değildir

Birde Ios taki donanımları lumia 920 de kullan bakalım o telefon ne kadar zorlanıyor işletim sistemi hayat kurtarıyor ios ta

Ah şu cocuklar yok mu seviniyorlar herseye cok mesud oluyorum malum daha kucukler
Seninde yaşın 16 türe Çocuk sayılırsın :P Bende öyle sayılırım aslında Ama diğilim işte. Diğilim diyincede herkes "ergen atar yapıyor" diyor ama nafile.

- - - Eklendi - - -

Ha bu arada tabikide lumia 920

Hayırlısı be gülüm

lumia daha uygun kardesim
kamera dersen en karanlik ortamda bile gunduz gibi foto cekiyo.galaxy 3 un karanlikta cektigi foto sonuk kaliyo du.ve i phone ye gelirsek tasarimi artik eskidi.ama lumia gordugum en guzel tasarimli telefon. lumia al

lumia daha uygun kardesim
kamera dersen en karanlik ortamda bile gunduz gibi foto cekiyo.galaxy 3 un karanlikta cektigi foto sonuk kaliyo du.ve i phone ye gelirsek tasarimi artik eskidi.ama lumia gordugum en guzel tasarimli telefon. lumia al

dur daha ikiside çıkmadı

Aşk bazıları için 5 harflidir: NOKIA

ANIL

Admin
Konu ile alakasız mesajlar silindi. Sadece konu hakkındaki fikirlerinizi belirtin. İyi forumlar.

Tepkiler: codblackops2

Rc li bir helikopter kullanmassın zaten lumiada ama İ phonede kullanıyor

Türe

Üye
Bircok gereksiz hala duruyor bu arada duyrulur pro

Konu Sahibi
Bu arada iphone5 çift çekirdekmi 4çekirdekmi

iPhone 5 tabiiki Nokia Lumia 920'nin donanımı güzel ama marketi eksik daha uzun yolu var Nokia'nın