minoo Üye İntifada' Alıntı: Bir tanesi Yetiyor İkincisi Mümkünse olmasın diye dedim Çıkaramadım Genişletmek için tıkla ... yürektesin abim
İntifada' Alıntı: Bir tanesi Yetiyor İkincisi Mümkünse olmasın diye dedim Çıkaramadım Genişletmek için tıkla ... yürektesin abim
ĄRMOЙİ Üye SAINT1' Alıntı: EE ne oldu herkesin bir benzeri vardır. Genişletmek için tıkla ... İllaki birşey olması mı gerekiyor
SAINT1' Alıntı: EE ne oldu herkesin bir benzeri vardır. Genişletmek için tıkla ... İllaki birşey olması mı gerekiyor
minoo Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Nankörrrr Genişletmek için tıkla ... Ne nankörü ya naptiki bzm icn?qecen hfta 'temmuzdan itibaren elektrikte indirim yapicz ' dmslerdi buqn aciklma yaptilar indrim iptal neresne oy wercm bn bu adamin allah askna Enes..nyse siyast ypmayalm
TuRkiShCowboy' Alıntı: Nankörrrr Genişletmek için tıkla ... Ne nankörü ya naptiki bzm icn?qecen hfta 'temmuzdan itibaren elektrikte indirim yapicz ' dmslerdi buqn aciklma yaptilar indrim iptal neresne oy wercm bn bu adamin allah askna Enes..nyse siyast ypmayalm
Mehmet Emekli Yönetici bende hiç bişeye benzetemedim rahmetli recep amca vardı o geldi aklıma arabanıda al git derdi hep ah ah ne günlerdi
bende hiç bişeye benzetemedim rahmetli recep amca vardı o geldi aklıma arabanıda al git derdi hep ah ah ne günlerdi
Love Prince Üye Mehmet' Alıntı: bende hiç bişeye benzetemedim rahmetli recep amca vardı o geldi aklıma arabanıda al git derdi hep ah ah ne günlerdi Genişletmek için tıkla ... bende üzüldüm şimdi
Mehmet' Alıntı: bende hiç bişeye benzetemedim rahmetli recep amca vardı o geldi aklıma arabanıda al git derdi hep ah ah ne günlerdi Genişletmek için tıkla ... bende üzüldüm şimdi