sizce hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
sizce hangisi?
Yeni telefon almayı düşünüyorum, aklımda şunlar var, nokia c6-01 yada nokia 500.

Bunlar dışında eklemek isteyen varsa eklesin onlara da bakmak isterim. Onun dışında bu ikisi hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.

-Emre

Üye
Hiç birini alma git android cihaz al

Konu Sahibi
nokia almak istiyorum :S 603'ün sıfır ve 2. el flyat aralığı nedir?

sıfırı 550 civarı 2. Elini zor bulursun c6 01 den ucuz ama yeni nesil olduğu için daha çok tercih ediliyor.

Konu Sahibi
şuana kadar 3 tane ön kameralı telefon kullandım ve hala kullanıyorum. toplamda en fazla 3 kere görüntülü görüşme yapmışımdır. ön kamera çokta önemli değil aslında. nokia 500 nasıl acaba onun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum. 603'e sıcak bakmaya başladım.

500 alma arakadaşım 500 de gpu yani grafik işlemci yok, hd izleme oynatma şansın yok yani o paraya yazık edersin 500 alırsan

Konu Sahibi
o zaman uygun bi 603 alıcam. telefon hakkında gerçekten iyi yorumlar var.

erdgnblt

Üye
gorilla glass yok çelik kasa yok 603te düsürürsen acaba bisey oldumu dersin flas yok o yuzden kamerasıda pek iyi değl ama hız ve tasarım iyi

ANIL

Admin
Oyun istiyorsan 500'ü unut. Sağlamlık istiyorsan c6-01 alabilirsin. Biraz daha hız istiyorsan 603 alabilirsin. Karar senin.

Konu Sahibi
oyun ve hız yeterlidir benim için bu yüzden sanırım 603

En İyisi 701 Al Biraz Beklemek İstersen Windows Phone 8'li Nokia'lar Sonbaharda Çıkacak Onları Denersin

adam uygun olsun diyor sen ne diyorsun kim bilir kaç para olcak win8 li telefonlar

Her kitleye uygun telefonlar çıkacak.500-600 lira civarında Wp 7.8'li cihazlar olabilir ama bunlardan seçeceksen bende 603'ü öneririm yalnız öyle pek oyun uygulama bulamayacaksın baştan söyleyeyim ondan sonra gidipte yok Nokia öyle yok böyle kazıladılar v.s deme.Symbian telefonlara sadece 4 yıl daha güncelleme desteği gelecek yeni -kaliteli- oyun uygulamayı unut yani.

Konu Sahibi
aynen wp8'lerin fiyatı kim bilir ne kadar olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...