Amaru Shady
Üye
birde bu bb kullanıları bis paket fiyatları falan filan diyor onlar da ayrı bir cabası mı yoksa ?zaten öğrenciyiz göçertmesin bizi hepten
Vermiş olabilir özel mesaj ile hallettimVerdin mi kararını
BIS paketi e-posta ile alakalı bir şey.
Vermiş olabilir özel mesaj ile hallettim
Ben e-posta alışveriş ile ilgili diye biliyordum
bis paketi yurt icindeki operatorler uzerinden blackberrynin yurtdişindaki serverlari uzerinden internet kullanmaniza yarar ve 4gb internet 24tl
Ben e-posta alışveriş ile ilgili diye biliyordumPeki bu gerekli m Ali abim ?
Peki abim
sana kalmiş ucuz ama yavaş internet
mastelaanın yardımıyla galaxy s2ye karar verdimVerdin mi kararını
mastelaanın yardımıyla galaxy s2ye karar verdimhayırlısıyla bakalım
Hayırlı olsun.Emin ol pişman olmayacaksın
+1
Katılıyorum
Blackberrye hayatta o para verilmez.firma batıyor.uygulamadan eser yok.bi klavyesi var diye hayatta alınmaz o tel.kamerada autofocus yok.beleş hediye gelse jelatini falan açmadan satışa koyarım.s2 güzeldir
+18
katılıyorum
- - - Eklendi - - -
+2
Şahsen bb 99 vs 3gs deseler ben 3gs'imi seçerim o parayı hayatta vermem (Uygulama olsa neyse 44500 uygulama ne ki :S BB anca klavye ve BBM başka birşeyi yok) şiddetle s2 derim her konuda her ihiyacını karşılar tek sorunu biraz büyüktür o kısmı sorun çıkarabiliriyi günler tekrar sizlere soruyorum kusuruma bakmayın
nokia 5130 kullanan birisiyim artık telefonumu değiştiriyim istedim. kullanım amacım mesajlaşmak arada facebook internet falan çok uzun sürede kalmam bakıp çıkarım. fakat 2 telefon arasında kaldım. Blackberry 9900mü yoksa Samsung Galaxy s2 mi ? sizce hangisi ? mesajlaşmayıda göz önüne alır isek... teşekkürler
teşekkürlerŞahsen bb 99 vs 3gs deseler ben 3gs'imi seçerim o parayı hayatta vermem (Uygulama olsa neyse 44500 uygulama ne ki :S BB anca klavye ve BBM başka birşeyi yok) şiddetle s2 derim her konuda her ihiyacını karşılar tek sorunu biraz büyüktür o kısmı sorun çıkarabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?