sızce hangisi daha iyi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
sızce hangisi daha iyi ?
apple-lg-htc-samsung ( e250 vakasından dolayı samsunga zerre guvenım yok.. elımde nokıa c6-00 var .. ılerde degıstırcem.. aklımda apple ıphone 8gb 4s var ?

Ne amaçla kullanacaksın ve bütçe nedir söylersen daha iyi cevap veririm.

aleranol

Üye
1000tlnin altı olması imkansız s3mini ve fiyatına bak sonrada 1000tl altı de.kesinlikle 1300-1500 aralığında olacak

Kerim.

Üye
8GB lik 299 dolar 16GB lik ise 349 dolar fiyatla Amerika'da satışa çıkacak.Ürünler muhtemelen 1000TL nin altında ülkemizde satışa sunulacak. alıntı

O kadar olmaz.zaten butcen 1250ymis.o da o civarlarda olacak.cok iyi cihaz

Ben iPhone öneririm yıllarca destek kesmiyor Apple.

uMTOku

Üye
iphone kıyaslama pişman olmazsın kullanıcıyı bağlar
Lumia 920

Konu Sahibi
Bende ıphone dusunuyorum. Cıhaz az oldugu ıcın destek daha kalıtelı ve kesılmıyor. Samsung yılda 50 chaz cıkarıyor. 40 na destek yok dger 10 u maxımum 1-2 yıl destek . Cunku o zamana bı 50 chaz daha pıyasaya surüyor. Ip4 s 8gb kafama yattı.. Lg nexus4 un donanımı okumustmda. aklıma yatmadı.

- - - Eklendi - - -

Nokia artık dusunmuyorum. Lumıa larada 1-2 yıl destek verır. Cıkarcgı telefnla. Wp8 den 9 gecemez olur. Yenı sıstem yenı tel mantıgı var o fırmada

- - - Eklendi - - -

Nokia artık dusunmuyorum. Lumıa larada 1-2 yıl destek verır. Cıkarcgı telefnla. Wp8 den 9 gecemez olur. Yenı sıstem yenı tel mantıgı var o fırmada

Epple

Üye
4S 8 GB zaten yok da, bence de alırsan Apple al.

Konu Sahibi
8 gb yokmus 16 gb ta 1.400 tl cıvarı abartı fıyat. elımdekı nokıa c6-00 ı kac paraya satabılırım ? s3 mini gördum 950 hatta 850 arası ? ıp4 8 gb---- ıp4s 16 gb --- s3mini ? sızce hangısı daha farklı estetık..

Epple

Üye
4S bence. Bu arada 1400 dediğin sıfır ise biraz ucuz, ikinci el ise abartı evet.

Konu Sahibi
sıfır fıyatı .. 2. el almam cunku saglıklı olmuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...