Sizce? GÜNCELLEDİM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Osman dayıı nirdesin?

- - - Eklendi - - -

Dayı kız 1.70 boylarında uzun siyah saçlı kara kaşlı kara gözlü beyaz tenli güzel yüzlü iyi huylu

Osman dayıı nirdesin?

- - - Eklendi - - -

Dayı kız 1.70 boylarında uzun siyah saçlı kara kaşlı kara gözlü beyaz tenli güzel yüzlü iyi huylu

1.taktik yeğenim kızın sınıfına git sınıf defterine bakar gibi yap kız sana bakıyor mu, sınıftan yavaşça çık o zaman kesiyorsa seni izliyorsa, işlem tamam. 2. Taktik diğer teneffüste kızın bulunduğu sınıfın koridorunda kızla yavaşça çarpış. Ardından özür dile. O da birşey yok sağol derse. Olur mu öyle şey.Sizi nasıl kendimi affederim diye sorun kız cevap vermeden. Kantinden birşey size ısmarlayin de. Yok filan derse tamam de. Bu arada ben batuhan de.

- - - Eklendi - - -

Osman dayıı nirdesin?

- - - Eklendi - - -

1.taktik yeğenim kızın sınıfına git sınıf defterine bakar gibi yap kız sana bakıyor mu, sınıftan yavaşça çık o zaman kesiyorsa seni izliyorsa, işlem tamam. 2. Taktik diğer teneffüste kızın bulunduğu sınıfın koridorunda kızla yavaşça çarpış. Ardından özür dile. O da birşey yok sağol derse. Olur mu öyle şey.Sizi nasıl kendimi affederim diye sorun kız cevap vermeden. Kantinden birşey size ısmarlayin de. Yok filan derse tamam de. Bu arada ben batuhan de.

- - - Eklendi - - -

Osman dayıı nirdesin?

- - - Eklendi - - -

Konu Sahibi

Abi kız zaten yiycek gibi bakıyo o çarpma olayını yapıcam

Konu Sahibi
Tamam dayı Dersten çıkınca sevgilim olsan ya la diyim

Konu Sahibi
Ben elif dedi arkadaşımdan almış çok tatlının falan diyo .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...