Sizce? GÜNCELLEDİM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Sizce? GÜNCELLEDİM!!!
Ben 11. Sınıftayım 9. Sınıfa giden bi kız beni seviyomuş güzel kız hoşlanıyo gibiyim ama sizce sevgili olmalı mıyım? Yaş sıkıntı yaratır mı?

Edit: Beyler herşey tamam sıra geldi nasıl teklif ediceğime nasıl yapmalıyım ilginç hoş bişeyler olmalı etkilenceği şekilde bi teklif etmem lazım yardım edin

R.A.M

Üye
Takıl kafana göre evlenecek değilsin ya hemen

EroL

Emekli Yönetici
İkinizde daha küçüksünüz. Yaş değil ama kızın abisi babası sıkıntı yaratır

Tepkiler: nazlican
    Konu Sahibi
Ben biriyle sevgili olursam onu hayatıma alır bidaha çıkarmam bu ilk olcak evlenmeyi bile düşünebilirim. Babası abisi sıkıntı olmaz abi kaçarım ben

doctorrr

Üye
Yaa hacım şimdi kız kezbanın tekiyse şutla gitsin he güzelse sağlı soollu yürü sen kız zaten sıkılır bi' müddet soonra senden daha 9. sınıf... he bana sorarsan sen 9. çömlerine mi kaldın ne hatunlar var salla gitsin

Konu Sahibi
Abi bacaklarım uzun yardırırım tarlalardan

- - - Eklendi - - -

Kız güzel bide boyu uzun benim boy 1.92 boyuma da yakın ondan yani

Tepkiler: OttomaN TigeR
    Konu Sahibi
Tamam boşverin onu siz benim konuyu konuşalım

kap onu 2 sene sonra suratına bakmaz alt yapıya al iyice aşık et kendine

almadan gelme

Tepkiler: nazlican
    Konu Sahibi
Yaratıcılığınızı göriyşm güncelledim

hm vala kardaş eğer ortada gerçek ask varsa durma bence blrsn ask kolay kazanlmz okul ortamı beldr zaten kaçırma gt ve al

kzla muhabetnı blmyorum ama önce gt normal sohpet yap kz zaten hareketleri ve bkslaryla uygun anın geldğnı belli eder küçük bi hediye al öle teklfni sun

Konu Sahibi
Ben teklif ederken biraz da etkilenmesini istiyorum ilginç ve yaratıcı olmalı Kız hazır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...