greenmile Üye Konu Sahibi 'Lorelai' Alıntı: Kurye gitmeden deneyip geri vermek gerek,yani öyle biliyorum. Tabii o kadar durursa Genişletmek için tıkla ... yok mesafeli satış sözleşmesi var 7 gün içerisinde değiştirme,iade etme hakkın var.
'Lorelai' Alıntı: Kurye gitmeden deneyip geri vermek gerek,yani öyle biliyorum. Tabii o kadar durursa Genişletmek için tıkla ... yok mesafeli satış sözleşmesi var 7 gün içerisinde değiştirme,iade etme hakkın var.
greenmile Üye Konu Sahibi Suanda yoktur sitede gelecek kampanyalar diye bolum olabilir ordan nelerin gelecegini gorebilirsin
Hasan Üye __xXx__' Alıntı: ya millet esnafımızın suyu mu çıktı nerden çıktı bu online alışveris Genişletmek için tıkla ... katılıyorum git adam gibi kendin ara istediğini al ne gerek var bunlara
__xXx__' Alıntı: ya millet esnafımızın suyu mu çıktı nerden çıktı bu online alışveris Genişletmek için tıkla ... katılıyorum git adam gibi kendin ara istediğini al ne gerek var bunlara
magritte77 Üye Bunlara şu gerek var, bu tarz alışveriş sitelerinde iyi marka ürünler çok ucuza, ciddi indirimlerle satılıyor.
Bunlara şu gerek var, bu tarz alışveriş sitelerinde iyi marka ürünler çok ucuza, ciddi indirimlerle satılıyor.