Sizce Dünya'nın En Güzel Kızları Hangi Ülke'nin Kızları 2009

Sizce Dünya'nın En Güzel Kızları Hangi Ülke'nin Kızları 2009

• Kullanılan toplam oy
    145

DiaBLoS

Admin
Aynı zaten Rusya ile - Ukrayna .
Ne farkı var Mert .

Revengeful

Emekli Yönetici
Olsun Ukraynalılar daha sıcakkanlı Az vakit geçirmedim aralarında

DiaBLoS

Admin
Ne yaptın peki onlarla ...

gstaco

Üye
Bende Abdliler az vakit geçirmedim

DiaBLoS

Admin
Sende hep özel e gel diyorsun yahu
Ne bu özel merak ı arkadaş .

gstaco

Üye
Adam dememkki özel biiri

Vucüdunu açmıyarak yüz güzelliği derseniz bu ülkelerdeki kızlardan daha güzel olan Arap kızları var ve bana göre Arap kızları daha güzel

gstaco

Üye
Arapla evlen ozaman

bizim yazlıktaki hotele de her yıl çekler ve suudi arabistandan insanlar geliyor çeklere lafım yok onlar 10 numara ama arapları bi görseniz otobüsün içinde kara çarşaf otobüsten inince oh my god

Arapla evlen ozaman

Ne alaka

--------------- Ekleme ---------------

bizim yazlıktaki hotele de her yıl çekler ve suudi arabistandan insanlar geliyor çeklere lafım yok onlar 10 numara ama arapları bi görseniz otobüsün içinde kara çarşaf otobüsten inince oh my god

Abi ben Suudi Arabistan'lı kızlarımı dedim Suriye'li kızları kastettim Suriye'li kzılar çok güzel oluyor

gstaco

Üye
Araplarda güzel ama dünyanın en güzellerine aday olmazlar

Herkezin görüş açısı farklı tabi ama yine altını çizerek söylüyorum ben Suudi Arabistan'lı Arap kızlarını kastetmedim

baran senin yazdığın mesajı görmeden yazdım ben onu sadece yaptıklarını anlattım yoksa araplarla işim olmaz

exorcist

Üye
şıklara VENEZUELAyı eklemeyenin erkekliğinden şüphe duyarım

Unutmadan Portekiz ve Meksika'lı kızlarda çok güzel oluyorlar

hoss

Üye

gstaco

Üye
Evet Meksikada böyle kafasına kowboy şapkası takan kızlar

Dünyanın en güzel kızları Türk kızlarıdır... Nazları yeter be nazları... hangi Rus'ta hangi İsveçli vb. milletlerde var? Sadece salt güzellik de yetmez.

Tepkiler: buketcik