sizce d900mu yoksa 6630 ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir D900i kullanıcısı olarak tek kelime ile D900i!

d900 un şarjı çok az gidiyor eğer telefonu kurcalarsan 4 saatte bitirebilirsin şarjını buda insanı sinir ederrr benden söylemesi bence nokia 6120 Classic al bende var manyaxxxx 16000000 Milyon renk

Taner..

Üye
bence 6630 nokıa dan şaşma...

hkndmrl

Üye
d900 Karizma............

kardeşim 6630da daha rahat oyun program atabiliyorsun .ama görünüm olarak d900 daha şık.yinede sen bilirsin

otoata

Üye
bence D900 neden çünkü D900 geleceğin güzel programların uyacağı bir tip bundan 1-2 sene sonra yeni programları göreceksin ama 6630 onları kardıramayacak ve zaten sen telini deiştireceksin sana tasiye D900 karşılaştırman bile saçma sen şimdiye değil geleceğe bak

fubuonur

Üye
eğer telefonda özellik ve işlevsellik arıyorsan işletim sistemim de olsun diyorsan 6630 derim ben bende kullanıyorum d900 de kullandım ama 6630 yanında çok basit kalıyor. herşeyden önce 6630 a isteğiniz bütün işlevleri ekleyebiliyorsunuz bilgisayar gibi telefon yani smartphone diyebiliriz. ayrıca 3g destekli önemli bir özellik. 6630 hızı tartışılmaz çift işlemcili web tarayıcısı hızlı takılma yok telefonda. ama eğer yok bana özellik değilde şıklık lazım diyenler d900 alabilir. 1 sene sonrada çöpe atabilir...

kardes bence sen bi n80 al bence en iisi walla mannyak bi telefon yakında ben de alcaım

danger03

Üye
kardeş ince zarif telefon cebimde taşırken beni rahatsız etmesin diyorsan d900 ama özellikleri güzel olsun diyorsan 6630 al

imotep_1

Üye
6630 2 senedir kullanıyom manyaqq bişe ... d900 hiç bir işe yaramaz ak bakim ona oyun tema program ....

tommy_ak

Üye
bence arkadaşlar n95 dahada iyi

otoata

Üye
ya 6630 al d900 u oh rahatla tartışmaya değmez!!!!

6600 baba telefon cuzi bir fiyata televizyon izlemekten tut msne kadar herseyi yapiyon aciyom msni 12 saatte 3 kontur yiyo daha ne olsun... NOT: SAMSUNG telefonlar sekile ERİCSONNlar sağlamlıga NOKİA telefonlarda sistem ve diger özelliklere önem werir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...