PriZm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yapım şeması ortada.Devrelerle az çok bilgim var.Telefonu öldürmek istemem açıkçasıYaparsın sen
yazılım yokki.Led gücünü bataryadan alıyor flash'ı yakmak için ise kapakta bir tuş var.Ona basıyor.Devreye ledi bağlayıp uygun bir yazılım gerekecek. Yazılımı uyarlamak daha güç olur bence
Bu ara 2. bir kapak bulursam yedekte tutacağım.Şuanki kapağın üzerine takacağım bu ledi.zaten yeterince çizikBence gerek yok ama sen bilirsin yine de
Bu ara 2. bir kapak bulursam yedekte tutacağım.Şuanki kapağın üzerine takacağım bu ledi.zaten yeterince çizik
PowerVr540 1080P HD Video Çekme ve Oynatma destekliyor.Ancak Driverların kısıtlamasından olayı 720P Video çekme/Oynatma yapabiliyor.1080p çekmek için ne yapıyorsunuz ? mercek mi değişiyor yoksa cpu oc mi yapıyorsunuz? s3 mini 1080p oynatamıyor cpu kaynaklı galiba
- - - Eklendi - - -
bide otg nasıl ekledin
Fazla birşey yapmadımkiBilader napmisin sen
Yok bi ara 1.8 Ghz ye kadar o.c etmiştim ve 257 tane uygulama yüklemiştim ama onlar eskide kaldıTöbeler olsun bu fazla birşey yapmamış halin mi
Yok bi ara 1.8 Ghz ye kadar o.c etmiştim ve 257 tane uygulama yüklemiştim ama onlar eskide kaldı
Gözlemlediğim kadari ile 25 ocaktan beri forumda androidden en iyi anlayan ve nimetlerinden en çok faydalanan kişi sensin
Sadece sahip olduğum şeyden son gramına kadar yararlanıyorum o kadar
Ayrıca niye 25 ocak
O zaman hep Android forumunda takılan birisine sormak lazımEn iyisini yapiyorsun aynı düsüncedeyiz
Telefonu o tarihte alıp android forumunda takılmaya başladım ondan
en
Yok bi ara 1.8 Ghz ye kadar o.c etmiştim ve 257 tane uygulama yüklemiştim ama onlar eskide kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?