sizce bu telefon nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
servise yolladım hayırlısı aldığım olmazsa para iadesi yaparım dedi

KayraBey

Üye
Neler gelmiş başına böyle usta... Umarım düzelir bu sorun...

Konu Sahibi
cuma başarı servise verdim ama telefonları salı-çrs günleri alıyorlarmış bana 10 günde olabilir dediler.bursa-orhangaziden verdim bursada başarı servis yok galiba nasıl işliyor acaba başarı istanbulda mı yapıp gönderiyor

furkey

Üye
s2 den daha iyi bir model söyle htc modeli ve fiyatta yakın olsun zaten 2.el alacağım

Sensation veya Sensation XE. Biraz daha beklerim dersen One S de güzel.

Ama biraz geç kalmışım sanki

Neyse neden s2 nin iyi olduğunu daha doğrusu iyi gibi göründüğünü şöyle anlatayım:

hayvan gibi ekrana 480x800 pixel koymuşlar. Kimse aksini iddaa etmesin o kadar da dikkat etme filan da demesin resmen pixelleri sayılıyor. Ben 1 milyarın üstünde para veriyosam adam gibi telefon isterim. Benchmarklardaki iyiliği bu hileden dolayı.

Ayrıyetten HTC Sensation Sense 3.6 gibi en ağır arayüzle s2 nin touchwiz gibi dandik bir arayüzle olduğu kadar hızlı. İnternette karşılaştırma videolarına göz atabilirsin hocam. Sense 3.6 gibi bir sistem canavarına rağman s2 ile hemen hemen aynı. Gerisini sen düşün. (Ki bazıları sensation ı sırf sense arayüzü için alıyor)

s2 nin geçtiği bir tane kısım var o da Super Amoled Plus ekranı. Hakkını vereyim güzel ekran. Ama SLCD Super Amoled Plus ekranı aratmayacak kadar güzel.

Neyse çok konuşmayım s2 aldığına pişman olma sonra

Konu Sahibi
aldım zaten bir önceki yazdığımı okursanız

[ENGİN]

Üye
öncelikle ihtiyaç ve beklentilerinızi kararlaştırıp bu doğrultuda cihaz almaya bakın bu sayede ilerde pişman olmamış olursunuz.

klongs

Üye

arkadaşım sesli güldüm vallahi sensation xe görmesem dediklerine inanacağım birincisi amolede rakip olabilecek bir aydınlatma türü yok htc nin gpusu dandik diye benchmarklarda düşük alıp galaxy s2 yüksek alınca super amoled plusa suç atma ikincisi rami de görüyoruz 764 mb ram var en az 500 mb ram sisteme gidiyor(xe için konuşuyorum) ve 3 tane uygulama aç ram yetmiyor kasmaya başlıyor touchwizz konusunda haklısın görünümü kötü ama en az ram yiyen en stabil arayüz ve sense arayüzü dahil istediğin arayüzü yükleyebilirsin

üçüncüsü istediğin videoya bak s2 her türlü htc sensationdan ve sensation xe den donanım olsun custom rom olsun gpu olsun cpu olsun ekran olsun daha iyi(xe de müzik hariç)

KayraBey

Üye
En iyisi bence hiç olmaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...