sizce bu telefon nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
olmuyor usb driverde yükledim

klongs

Üye
aklima birsey gelmiyor kies cok gerekli degil ki hem

Konu Sahibi
güncellem yaparken lazım odinle falan uğraşmak istemiyorum

klongs

Üye
valla aklima birsey gelmiyor

Konu Sahibi
valla sabah 11'de aldım bir türlü kies'e tanıtamadım sabahtan beri anlamadım gitti forumlardaki herşeyi denedim.

klongs

Üye
ayarlar telefon hakkindaya girip ses kisma home tusuna ayni anda basarak screenshotunu alip buraya koyabilir misin

Konu Sahibi
ses kısılıyor ve görev yönetici çıkıyor

Belki bi arızası vardır adamı tanıyor muydun? Hem 2. El icin 1150 tl cok degil mi

klongs

Üye
ses kisma power tuslarini dene

klongs

Üye
ekran goruntusu alacaksin

Konu Sahibi
size hangi bilgi lazım yazayım buraya

---------- Eklendi @ 23:20:18 ---------- Yazıldı @ 23:12:03 ----------

peki kies'e bağlanamıyorum bir türlü ics'ye nasıl güncelleyeceğim illa odin'le mi

aleranol

Üye
telefon tanıdığın biri değilse sanırım kazıklanmışsın. Hemde 1150 tl yuh arkadaş ya ne 42 günlükmüş(!) Adamı ara sorunu söyle adam gibi yapsın.

Konu Sahibi
adamı aradım ben bağladım dedi usb mtp driver'ı,usb kablo driver'ını yüklemem gerekiyormuş maxicepte bir konuda bulup yüklemiş

---------- Eklendi 11.05.2012 @ 00:13:45 ---------- Yazıldı 10.05.2012 @ 23:54:26 ----------

yarın bide odin ile ics yüklemeyi öğrenip yapayım

aleranol

Üye
o zaman sen de yükle adamdan öğren. Eğer olmazsa bişiler vardır. Satma sebebi neymiş ki?

femtv

Üye
S2 her yönden daha iyi s2 al derim

Konu Sahibi
sonunda buldum bir kod girdim usb'yi modem yada pda olarak seç diyor pda seçiliydi modem yapıp tekrar pda yaptım ve gördü yeni güncellemeyi de yüklemek istedim bu sefer kies yarıda kesti sarı ünlem verdi acil kurtarma modu yazıp kod verdi tekrar bağladım kodu girdim bişeyler yapıyor anlamadım

---------- Eklendi @ 01:21:34 ---------- Yazıldı @ 01:18:11 ----------

*#7284# kod da bu

Konu Sahibi
son güncellemeyi yaparken hiç ellemedim kendi kendine kesildi ortada sarı ünlem sağında telefon solunda pc işareti çıktı acil kurtarma falan dedi dün gece olmadı

bir daha dene bende de olmustu o bi baglantısı kopmus olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...