< < < Sizce Bu 4 Telefondan Hangisini Önerirsiniz ? > > >

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
< < < Sizce Bu 4 Telefondan Hangisini Önerirsiniz ? > > >
Nokia 6500
Nokia E65
Nokia 5610
Sony Ericsson W910i

Bu 4 ü arasında Kararsız kaldım.(Benim için en çok da kamera önemli) Yardımcı Olursanız Sevinirim. Şimdiden Tşkler

Tepkiler: nart1111

Karahasan

Emekli Yönetici
Bu dördü içinde e65

eQooo

Üye
hiçbiri.. demek geliyor içimden ama kamera dediğine göre 6500 slide bunların içinde en iisi...

e65 derim gerisi boş hele sony ericson hiç bulaşma kardeşim ya nokıa yada iphone başka marka tanımam ben

Konu Sahibi
ilk defa sonyde o teli gördüm onuda bi sorayım dedim.Zaten Alırsam bende Nokiadan Şaşmam Tşkler arkadaşlar

vedat533

Üye
kamera önemli ise enii kamera yapan marka tartışmasız sony ericson dur yani elbette w910i yi almanı tavsiye ederim nokia kamerada ii diil ve bi kaç istisna dışındada hiç ii olamadı zaten

bu dördü içinde en iyi w910i benden bir dost tavsiyesi

Emre-45

Üye
kamera önemli ise enii kamera yapan marka tartışmasız sony ericson dur yani elbette w910i yi almanı tavsiye ederim nokia kamerada ii diil ve bi kaç istisna dışındada hiç ii olamadı zaten
N95 ve akranları dışında hiçbirinin kamerası iyi değil.W910i al.

vedat533

Üye
bu arada unutmadan w910i de warmı bilmem ama xneon flash warsa ki %90 vardır geceyi gündüz yapıo haberin olsun

Konu Sahibi
Çoğu kişi E65 Yazmıs E65de fotoyu gece çekiminde iyi çıkmıyormus die duymustum Yinede tşkler arkadaşlar bakalım hangisini almak kısmet olacak

Doğan

Üye
Nokia E65 alın derim pişman olmayacaksınız

6500 slide ım kamerası ve filaşı iyi bence

en sağlam basan e65 kardesim..

KAMERA SENCE NEDEN ONEMLI GIT N95 AL 5MP FAKAT BI İŞE YARAMIYO MP nin ANLAMI SADECE GÖRUNTU KALITESI AL NORMAL BI TELEFON YANINDA FOTOGRAF MAKINESI TASI DAHA İYİ DERİM

ltfllh

Üye
wifi önemli ise e65 deilse 6500

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...