Siz Olsanız >>> ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Siz Olsanız >>> ?
Arkadaşlar 2 telefon arasinda kaldim Hangi Telefonu alsam die kararsizim size sormak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.

1) sony ericsson w850i
2) sony ericsson k850i ßu 2 telefon arasinda kararsiz kaldim yardimci olursaniz
çok sevinirim

walla bana ses ve karizma önemli diyosan w850i ama özellik ve kamera bakımından kesinlikle k850i daha iyi ben olsam k850i alırdım

Konu Sahibi
walla bana ses ve karizma önemli diyosan w850i ama özellik ve kamera bakımından kesinlikle k850i daha iyi ben olsam k850i alırdım
Tşk'Ler dostum banada k850i almak geldi içimden fakat ses nasıl çıkıyor k850i den ?

walla k850i de ses bozulur cızırtılı olur die düşünüosan kesinlikle bozmaz ama biraz düşük olur sesi birde w850i de ses biraz daha profesyonel çıkıo k850i de öyle değil çok profesyonel çıkmıyor ses ama k850i de müzik bakımından çok iyi w850 iyle arasında çok bi fark yok sesle ilgili k850i çok güzel telefon onu al

Konu Sahibi
SaoL dostum senin tavsiyeni dinliycem tşk Ler.. ) alıyorum haftaya

üstteki linke gir orada solda telefonu dene diye bir seçenek var ordan telefonu kullanıyorsun bende çok şaşırdım gerçekten tuşlara basıp menüye falan giriyorsun

Konu Sahibi
Girdim saoL inceliyorum.. )

Konu Sahibi
sony ericsson k850
hayırlı olsun ii seçım
Tşk'Ler dostum yalnız bu k850i nin sıfır fiyatını bilen varmı arkadaslar ben biraz arastirdim da bulamadım..Kutusunda garantili aksesuar larıyla felan alıcam yani kutusuyla işte ne kadar sizce sıfırı? n:

GuNSTuR

Üye
bencede k850 fiyatıda 600 civarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...