haydaravısyon
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bi de çöp atamayanlar felan var acayip be abiOdamda düzgün olur evde ama dolabımın bazı yeri dağınıktır, dolap kapalı oluncada odam düzgün görünür. Hem gelecek olan kim olursa olsun veya gelmesin genelde ev hep düzgündür.
Aslında dağınıklık konusunda bence siz dağınık görmemişsiniz, belgesellere konu olan insanlar var, pis olma konusunda
Belgesellerde var zaten yıllarca evi temizlememişler, pislikten, dağınıklıktan evin odalarını kullanamaz hale gelmişlerBi de çöp atamayanlar felan var acayip be abi
Çok fena be abi. Sanki canlarını alıyorsun gibi çöplerini alırken.Belgesellerde var zaten yıllarca evi temizlememişler, pislikten, dağınıklıktan evin odalarını kullanamaz hale gelmişler
Çöperine anılarını yüklemişler, çöplerle bir bütün haline gelmişlerÇok fena be abi. Sanki canlarını alıyorsun gibi çöplerini alırken.
Öyle, ingilterede bu daha fazla oluyor, istifçiliği yaşam biçimine getirmişler, bazılarının koltuğunun arkasında bile, ölü fareler varhoarders istifcilerden bahsediyordunuz adamlar kendilerince haklılar sakla samanı gelir zamanı diyorlar
Evet aynenhoarders istifcilerden bahsediyordunuz adamlar kendilerince haklılar sakla samanı gelir zamanı diyorlar
O ne abi be yuhÇöperine anılarını yüklemişler, çöplerle bir bütün haline gelmişler
Öyle, ingilterede bu daha fazla oluyor, istifçiliği yaşam biçimine getirmişler, bazılarının koltuğunun arkasında bile, ölü fareler var
Hastalık olarak nitelendiriliyor istifçilik ama bizde genelde haberlerde çıkar, işte evden kokular geldi, evede her şeyi biriktiriyor tarzındaEvet aynen
O ne abi be yuh
Fare ne işe yarayabilir ya?
Zabıtalar felan basıyor rezillikHastalık olarak nitelendiriliyor istifçilik ama bizde genelde haberlerde çıkar, işte evden kokular geldi, evede her şeyi biriktiriyor tarzında
Show haberde oluyor en çok zaten o kanalın haberini reality show olarak benimsedim artıkZabıtalar felan basıyor rezillik
İzleniyor bir de abi ya. Değişik değişik haberler. Geçen baktım art arda kötü haberler içim karardı.Show haberde oluyor en çok zaten o kanalın haberini reality show olarak benimsedim artık
Show tv farklı zaten o çok değişik. Evde karton biriktirenler oluyor bizde, benim bildigim oİzleniyor bir de abi ya. Değişik değişik haberler. Geçen baktım art arda kötü haberler içim karardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?