SHS Üye Sucrofe' Alıntı: Ben hala bol maaşla işe girmeyi bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı The Schook' Alıntı: bana da iş ver patron bana da iş ver patron Genişletmek için tıkla ... Abi torpili gecmez bizde en alttan baslarsin
Sucrofe' Alıntı: Ben hala bol maaşla işe girmeyi bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı The Schook' Alıntı: bana da iş ver patron bana da iş ver patron Genişletmek için tıkla ... Abi torpili gecmez bizde en alttan baslarsin
Mert Üye Revengeful' Alıntı: Laaaaan bir ben yapmıyormuşum hahahhahha Tüm yolculuk boyunca yapıyorum arkadaş arada bir göz göze geliyoruz o anda gülümsememe hakim olamıyorum ama Genişletmek için tıkla ... düşündim de keşke yazmasaydım buraya, bu hareketi bilenler arttıkça yeni kaçış yöntemi bulmamız gerekecek
Revengeful' Alıntı: Laaaaan bir ben yapmıyormuşum hahahhahha Tüm yolculuk boyunca yapıyorum arkadaş arada bir göz göze geliyoruz o anda gülümsememe hakim olamıyorum ama Genişletmek için tıkla ... düşündim de keşke yazmasaydım buraya, bu hareketi bilenler arttıkça yeni kaçış yöntemi bulmamız gerekecek
Baydırman Moderator SHS' Alıntı: Hayırlısı Abi torpili gecmez bizde en alttan baslarsin Genişletmek için tıkla ... ne iş olsa yaparım ağğbiii (genel müdürlük felan )
SHS' Alıntı: Hayırlısı Abi torpili gecmez bizde en alttan baslarsin Genişletmek için tıkla ... ne iş olsa yaparım ağğbiii (genel müdürlük felan )
Oğuzhan Üye Bakmaya devam ederim. Bakışmak iyidir. Benden elektrik aldığını hissedersem gidip numarasını alırım.
Gulu Gulu Kapalı Hesap Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: Kızın abisi ve @Gulu Gulu temsili Genişletmek için tıkla ... yumruğu atan ben miyim
sinan yüksel' Alıntı: Kızın abisi ve @Gulu Gulu temsili Genişletmek için tıkla ... yumruğu atan ben miyim
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: yumruğu atan ben miyim Genişletmek için tıkla ... Esmer hindinin abisini yumruklayan koca yürekli gulu gulu sinan yüksel' Alıntı: Tabiki hayır Genişletmek için tıkla ... Seni kim yumrukladı
Gulu Gulu' Alıntı: yumruğu atan ben miyim Genişletmek için tıkla ... Esmer hindinin abisini yumruklayan koca yürekli gulu gulu sinan yüksel' Alıntı: Tabiki hayır Genişletmek için tıkla ... Seni kim yumrukladı
Gulu Gulu Kapalı Hesap Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Esmer hindinin abisini yumruklayan koca yürekli gulu gulu Seni kim yumrukladı Genişletmek için tıkla ... esmer hindinin abisi galiba
Genc007' Alıntı: Esmer hindinin abisini yumruklayan koca yürekli gulu gulu Seni kim yumrukladı Genişletmek için tıkla ... esmer hindinin abisi galiba
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: esmer hindinin abisi galiba Genişletmek için tıkla ... Esmer Hindinin Abisi: Yanlış adamı kestik.
Gulu Gulu' Alıntı: esmer hindinin abisi galiba Genişletmek için tıkla ... Esmer Hindinin Abisi: Yanlış adamı kestik.