-Heisenberg- Üye öldür (yeni bilg .aldığım zaman bende oynuyacağım) fk555897' Alıntı: Ben olsam öldürürdüm. İntikam sıcak yenen bir yemektir. Genişletmek için tıkla ... soğuk değil miydi
öldür (yeni bilg .aldığım zaman bende oynuyacağım) fk555897' Alıntı: Ben olsam öldürürdüm. İntikam sıcak yenen bir yemektir. Genişletmek için tıkla ... soğuk değil miydi
mürteza16 Üye Hernandez_11' Alıntı: öldür (yeni bilg .aldığım zaman bende oynuyacağım) soğuk değil miydi Genişletmek için tıkla ... Bence sıcağı soğuğu önemli değil. Önemli olan öldürmek.
Hernandez_11' Alıntı: öldür (yeni bilg .aldığım zaman bende oynuyacağım) soğuk değil miydi Genişletmek için tıkla ... Bence sıcağı soğuğu önemli değil. Önemli olan öldürmek.
Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Bu sefer gebert Genişletmek için tıkla ... Acı çektirerek öldürmek istiyorum() ama bitirdiğimde oy sonuçları ne olur bilmem Konuyu sizin için açtım oy verin
mürteza16' Alıntı: Bu sefer gebert Genişletmek için tıkla ... Acı çektirerek öldürmek istiyorum() ama bitirdiğimde oy sonuçları ne olur bilmem Konuyu sizin için açtım oy verin
fk555897 Üye Hernandez_11' Alıntı: öldür (yeni bilg .aldığım zaman bende oynuyacağım) soğuk değil miydi Genişletmek için tıkla ... Soğukken affedersin. Sıcakken affetmezsin.
Hernandez_11' Alıntı: öldür (yeni bilg .aldığım zaman bende oynuyacağım) soğuk değil miydi Genişletmek için tıkla ... Soğukken affedersin. Sıcakken affetmezsin.