.caner. Üye 500 dk süper avantaj paketim var 1 aylık bitmesine 10 gün kaldı ama 480 dakikam kalmış :eek:
.caner. Üye marist' Alıntı: Bitti o bahsedilen devir. Genişletmek için tıkla ... Sen öyle san öğretmenimiz s3 kullanıyor sadece konusmak icin kullanıyor bize kızıyor.
marist' Alıntı: Bitti o bahsedilen devir. Genişletmek için tıkla ... Sen öyle san öğretmenimiz s3 kullanıyor sadece konusmak icin kullanıyor bize kızıyor.
PYTHONs Üye Konu Sahibi .caner.' Alıntı: Sen öyle san öğretmenimiz s3 kullanıyor sadece konusmak icin kullanıyor bize kızıyor. Genişletmek için tıkla ... Ahahaha öyleleri çok var
.caner.' Alıntı: Sen öyle san öğretmenimiz s3 kullanıyor sadece konusmak icin kullanıyor bize kızıyor. Genişletmek için tıkla ... Ahahaha öyleleri çok var
marist Üye .caner.' Alıntı: Sen öyle san öğretmenimiz s3 kullanıyor sadece konusmak icin kullanıyor bize kızıyor. Genişletmek için tıkla ... demek ki bitmiyor ama aslında o manada söylememiştim.
.caner.' Alıntı: Sen öyle san öğretmenimiz s3 kullanıyor sadece konusmak icin kullanıyor bize kızıyor. Genişletmek için tıkla ... demek ki bitmiyor ama aslında o manada söylememiştim.
.caner. Üye marist' Alıntı: demek ki bitmiyor ama aslında o manada söylememiştim. Genişletmek için tıkla ... Hangi mâna da
marist' Alıntı: demek ki bitmiyor ama aslında o manada söylememiştim. Genişletmek için tıkla ... Hangi mâna da
marist Üye .caner.' Alıntı: Hangi mâna da Genişletmek için tıkla ... yani telefonun o amaçla yapıldıgı devirler
enessene52 Üye bence ne amacla aldıgına bağlı.ben oynamak icin alırım adam sadece konusmak icin alır.adam isine yaradıgını düsünür.fakat karsısındakine arama yetmez
bence ne amacla aldıgına bağlı.ben oynamak icin alırım adam sadece konusmak icin alır.adam isine yaradıgını düsünür.fakat karsısındakine arama yetmez