Siyah Nokta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Siyah Nokta
arkadaşlar ortadaki siyah noktaya odaklanın etrafdaki noktaların silindiğini göreceksiniz

Emeğine Sağlık Daha Önce verilmişti Hatırlatman İyi oldu

madmann

Üye
muhteşem bişey ya mükemmel ötesi

spook

Üye
walla ben daha önce görmemiştim cok sagol cok hoşuma gitti

bugun deılısn super seyler bulmusun emegıne saglık super

Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(barabelli &#064; Jan 24 2006, 01&#58;01 PM) [post=261762]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bugun deılısn super seyler bulmusun emegıne saglık super
[/b][/quote]
saol

cumcum23

Üye
<div class='quotetop'>(madmann &#064; Jan 24 2006, 01&#58;57 PM) [post=261757]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
katılıyorum mükemmel bişey hemde hayretle bakıyorum o ne öyle yaa insanın gözünü aldatmak bu kadar basit yani

Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cumcum23 &#064; Jan 24 2006, 05&#58;16 PM) [post=262025]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(madmann &#064; Jan 24 2006, 01&#58;57 PM) [post=261757]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
katılıyorum mükemmel bişey hemde hayretle bakıyorum o ne öyle yaa insanın gözünü aldatmak bu kadar basit yani
[/b][/quote]
diğerlerine de bak o zaman

mAd_girL

Üye
ee ortadaki noktaya bakmadanda dönüyo bunlar yani normalde dönüyor

bi dakka bu daha demin dönüyodu şimdi hiç dönmüyoo

Gokhan43

Üye
mAD_girL haklı , parmağımla orta noktayı kapattım bu kendisi dönüyor , göz aldatmacası falan yok

ChavRash

Emekli Yönetici
Uykum geldi ..

vallahi acayip bişey bu 15 dakka dır sürekli bakıyorum olayı çözmek için

amedian

Üye
hahahhaha walla harika ilk kez gordum

Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 24 2006, 08&#58;25 PM) [post=262172]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
mAD_girL haklı , parmağımla orta noktayı kapattım bu kendisi dönüyor , göz aldatmacası falan yok
[/b][/quote]

zaten dönecek burdaki aldatmaca siyah noktaya odaklandıktan sonra pembe topların silinmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...