Siyah kernel boot logosunu kaldırma

Konu Sahibi
Siyah kernel boot logosunu kaldırma
Siyah kernel kurunca açılış logosu değişiyor bu logoyu kaldırıp eski haline getirebilirmiyim?

BYFECI

Üye
Kurunca değişir eski haline gelmez.

badmus

Üye
Siyah kernel kurunca açılış logosu değişiyor bu logoyu kaldırıp eski haline getirebilirmiyim?

STweaks'e gir. En sonda Dualboot seceneklerinde Asagi dogru inince boot logosunu kapatma var.

Tam emin degilim ama orda olmasi lazim. Su an siyah kernel kullanmadigim icin bakamiyorum. Ama buyuk ihtimalle ordadir.

Konu Sahibi
STweaks'e gir. En sonda Dualboot seceneklerinde Asagi dogru inince boot logosunu kapatma var.

Tam emin degilim ama orda olmasi lazim. Su an siyah kernel kullanmadigim icin bakamiyorum. Ama buyuk ihtimalle ordadir.

var ama bu logoyu kaldırıp Samsung logosunu göstermeye yarar mı?

Konu Sahibi

var ama bu logoyu kaldırıp Samsung logosunu göstermeye yarar mı?

- - - Eklendi - - -

Denedim ancak tamamen kaldırdı logoyu.

Konu Sahibi
Hic Kullanmadim. Tahminimce olmasi lazim. Ama denemekten zarar gelmez

- - - Eklendi - - -

Ilk bastaki Samsung Galaxy s3 gt-i9300 logosunu mu yok sende?

- - - Eklendi - - -

Hic Kullanmadim. Tahminimce olmasi lazim. Ama denemekten zarar gelmez

- - - Eklendi - - -

Ilk bastaki Samsung Galaxy s3 gt-i9300 logosunu mu yok sende?

Telefonu sıfırladım stock 4.1.2 + stock kernel kullanıyordum o zaman vardı siyah kernel kurdum dediğini yaptım bu sefer hiç bir logo gelmiyor siyah ekranda duruyor sonra açılıyor

badmus

Üye
Yedeklerini alip tekrar Stock'a dön. Belki Logonun dosyasi silinmis olabilir.

Sadece siyah'ın logosunu kaldırır. Sdcard içinde .nobootlogo adlı boş dosya oluştur veya badmus'un dediğini yap.