orxan_92 Üye Bende onu diyordum zaten..mesela most wanted yukleyince telefon hafizasina yukleniyor ve bu tek bende degilki..şaşırdım sende sdcarda yuklenmesine
Bende onu diyordum zaten..mesela most wanted yukleyince telefon hafizasina yukleniyor ve bu tek bende degilki..şaşırdım sende sdcarda yuklenmesine
afer459 Üye Konu Sahibi orxan_92' Alıntı: Bende onu diyordum zaten..mesela most wanted yukleyince telefon hafizasina yukleniyor ve bu tek bende degilki..şaşırdım sende sdcarda yuklenmesine Genişletmek için tıkla ... dostum nsil oluyorki o ben yuklersem evet apk-i telefon hafizasina datasi sdcarda inicekdir eminim
orxan_92' Alıntı: Bende onu diyordum zaten..mesela most wanted yukleyince telefon hafizasina yukleniyor ve bu tek bende degilki..şaşırdım sende sdcarda yuklenmesine Genişletmek için tıkla ... dostum nsil oluyorki o ben yuklersem evet apk-i telefon hafizasina datasi sdcarda inicekdir eminim
afer459 Üye Konu Sahibi dodtum ramin ne alakasi var ki? @kim' Alıntı: android 2.3 lerde sd karta direk iniyor Genişletmek için tıkla ...
dodtum ramin ne alakasi var ki? @kim' Alıntı: android 2.3 lerde sd karta direk iniyor Genişletmek için tıkla ...
afer459 Üye Konu Sahibi orxan_92' Alıntı: Adreno ne? Genişletmek için tıkla ... dodtum snavami veriyorum Mesela benim telefonum Adreno data kullaniyor
orxan_92' Alıntı: Adreno ne? Genişletmek için tıkla ... dodtum snavami veriyorum Mesela benim telefonum Adreno data kullaniyor