Dafny Üye greenmile' Alıntı: dafny beni gözün arıyor mu ya cidden Genişletmek için tıkla ... eveett Revengeful' Alıntı: Yaaa Beni görünce hatirliyo ya xd Hala minoo xd Genişletmek için tıkla ... evet valla durust olmak gerekrse gorunce hatırladım
greenmile' Alıntı: dafny beni gözün arıyor mu ya cidden Genişletmek için tıkla ... eveett Revengeful' Alıntı: Yaaa Beni görünce hatirliyo ya xd Hala minoo xd Genişletmek için tıkla ... evet valla durust olmak gerekrse gorunce hatırladım
greenmile Üye Dafny' Alıntı: eveett evet valla durust olmak gerekrse gorunce hatırladım Genişletmek için tıkla ... hiç beklemezdim bunu
Dafny' Alıntı: eveett evet valla durust olmak gerekrse gorunce hatırladım Genişletmek için tıkla ... hiç beklemezdim bunu
Dafny Üye greenmile' Alıntı: gözünün aramasını tabii Genişletmek için tıkla ... diğer konusmaya karıstı ksura bakma hmm şaşırttım seni
greenmile' Alıntı: gözünün aramasını tabii Genişletmek için tıkla ... diğer konusmaya karıstı ksura bakma hmm şaşırttım seni
greenmile Üye Dafny' Alıntı: diğer konusmaya karıstı ksura bakma hmm şaşırttım seni Genişletmek için tıkla ... karışan ney? anlamadım
Dafny' Alıntı: diğer konusmaya karıstı ksura bakma hmm şaşırttım seni Genişletmek için tıkla ... karışan ney? anlamadım
Revengeful Emekli Yönetici Dafny yi anlamak mümkün değil abi. Salla.. --------------- Ekleme --------------- Dafny yi anlamak mümkün değil abi. Salla..
Dafny yi anlamak mümkün değil abi. Salla.. --------------- Ekleme --------------- Dafny yi anlamak mümkün değil abi. Salla..
Dafny Üye Revengeful' Alıntı: Dafny yi anlamak mümkün değil abi. Salla.. --------------- Ekleme --------------- Dafny yi anlamak mümkün değil abi. Salla.. Genişletmek için tıkla ... sen anlamıyorsan biz napalım
Revengeful' Alıntı: Dafny yi anlamak mümkün değil abi. Salla.. --------------- Ekleme --------------- Dafny yi anlamak mümkün değil abi. Salla.. Genişletmek için tıkla ... sen anlamıyorsan biz napalım