Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Başlığı yanlış okudum Genişletmek için tıkla ... Diğer 18 mesajı başlığı okumadan mı yazdın yani?
TurkSaw' Alıntı: Başlığı yanlış okudum Genişletmek için tıkla ... Diğer 18 mesajı başlığı okumadan mı yazdın yani?
AIS Üye Genc007' Alıntı: Diğer 18 mesajı başlığı okumadan mı yazdın yani? Genişletmek için tıkla ... Evet
Baydırman Moderator maxirabit' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... maxirabit' Alıntı: Son yazdığıda internetten kopya kendi cümlesini katmamış, herhangi bir bölümünü al internette sorgula yine kopya yazı çıkıyor Sen kopya, internetten alıntı demesen bile tekrardan kopya yazıyı önüne sunmuş Genişletmek için tıkla ... Ben o abiyi fazla anlayamadım be abi
maxirabit' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... maxirabit' Alıntı: Son yazdığıda internetten kopya kendi cümlesini katmamış, herhangi bir bölümünü al internette sorgula yine kopya yazı çıkıyor Sen kopya, internetten alıntı demesen bile tekrardan kopya yazıyı önüne sunmuş Genişletmek için tıkla ... Ben o abiyi fazla anlayamadım be abi
maxirabit Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Ben o abiyi fazla anlayamadım be abi Genişletmek için tıkla ... Bende hiç anlamadım zaten hani robotlar olur ya, cevap veremez internetten alıp yazar, onun gibi
Genc007' Alıntı: Ben o abiyi fazla anlayamadım be abi Genişletmek için tıkla ... Bende hiç anlamadım zaten hani robotlar olur ya, cevap veremez internetten alıp yazar, onun gibi
Baydırman Moderator maxirabit' Alıntı: Bende hiç anlamadım zaten hani robotlar olur ya, cevap veremez internetten alıp yazar, onun gibi Genişletmek için tıkla ... Tartışma çıkmasın diye buraya şey ettim abi
maxirabit' Alıntı: Bende hiç anlamadım zaten hani robotlar olur ya, cevap veremez internetten alıp yazar, onun gibi Genişletmek için tıkla ... Tartışma çıkmasın diye buraya şey ettim abi
maxirabit Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Tartışma çıkmasın diye buraya şey ettim abi Genişletmek için tıkla ... Yine link eklerdi bence cevap olarak
Genc007' Alıntı: Tartışma çıkmasın diye buraya şey ettim abi Genişletmek için tıkla ... Yine link eklerdi bence cevap olarak
Baydırman Moderator maxirabit' Alıntı: Yine link eklerdi bence cevap olarak Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator NiTr[O]gEn' Alıntı: Bu konu ciddi bir konu lütfen cıvımayalım Varmı bir gelişme Genişletmek için tıkla ... Kızlar camları kapıları yumrukluyorlarmış, bizimde bir maximiz olsa diyorlarmış. Hatta bir tanesi arayıp adminim beni al demiş.
NiTr[O]gEn' Alıntı: Bu konu ciddi bir konu lütfen cıvımayalım Varmı bir gelişme Genişletmek için tıkla ... Kızlar camları kapıları yumrukluyorlarmış, bizimde bir maximiz olsa diyorlarmış. Hatta bir tanesi arayıp adminim beni al demiş.
maxirabit Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Hort Ömer abi nerdesin yahu? Genişletmek için tıkla ... Askerlikle ilgili uğraşıyordum kurula çıktım 1 yıl sevk erteleme verdiler
Genc007' Alıntı: Hort Ömer abi nerdesin yahu? Genişletmek için tıkla ... Askerlikle ilgili uğraşıyordum kurula çıktım 1 yıl sevk erteleme verdiler
Baydırman Moderator maxirabit' Alıntı: Askerlikle ilgili uğraşıyordum kurula çıktım 1 yıl sevk erteleme verdiler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun
maxirabit' Alıntı: Askerlikle ilgili uğraşıyordum kurula çıktım 1 yıl sevk erteleme verdiler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun