Sitede kız yok yea

Konu Sahibi
Fake olsaydı o başlık çoktan kaldırılırdı malesef gerçek o kişi

Sitenin türkiye sıralamasına bakarsanız dediğimi daha iyi anlarsınız, ilk sayfada çıkıyor türkiye sıralamasından ayrıca sahibinin o siteden hariç 2 ek sitesi daha var aynı alt yapıyı kullanıp farklı dillerde olanları, yani sandığınız gibi küçük bir site gibi değil. Aktiflik fazlasıyla çok orada, eğer bir başlığı şikayet ederseniz toplamda 1 dakika içinde bile şikayetiniz sonuç alabiliyor, burada 1 dakikada değil yarım günde sonuç alındığı oluyor ahaha

Başlıkta ki o fotoğraf sahte olsaydı 5 dakika içinde başlık silinip, daha sonra üyeliğini silerlerdi. Eğer bu size ;"yok bea daha neler" gibi geldiyse, üyelik açın fake fotoğraf kullanın, onunla ilgili sitede nasılımlarda bu benim diyin, aynı gün içinde o üyeliğin silindiğini göreceksiniz
Yalnız işin farklı boyutu başlığa yazmayanlardan hariç göz gezdirip gidenler var bence o fotoğraf yüzünden, başlıkta takılmışlar gibi, en iyisi harun abi fotoğrafıtıyla değiştirmek

Tepkiler: Baydırman

Baydırman

Moderator
Bence başlık dikkat çekiyor.

Tepkiler: maxirabit
fake fotoğrafı tanınmayan veya resmi googleda aratınca çıkmayan birini koyarsanız banlanmaz ve şikayetler konusunda beni de buraya admin yapsınlar 1 dk de sonuçlanır burda da

Tepkiler: maxirabit ve Baydırman

Baydırman

Moderator
fake fotoğrafı tanınmayan veya resmi googleda aratınca çıkmayan birini koyarsanız banlanmaz ve şikayetler konusunda beni de buraya admin yapsınlar 1 dk de sonuçlanır burda da
Beni banlarsın laa Olmaz

'Şeref'

Emekli Yönetici
Şikayetlere en hızlı şekilde müdahale edilmektedir, istisnai durumlar olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. (MaxiCep Yönetimi)

Şikayetlere en hızlı şekilde müdahale edilmektedir, istisnai durumlar olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. (MaxiCep Yönetimi)

Cidden @Genc007 gereksizlere moderatör olabilir adam 7/25 online her soruya saniyesinde cevap yazar (dikkat edin 7/25 )

Tepkiler: maxirabit ve 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
Yedi 25 nasıl oluyor kardeşim.

Konu Sahibi
Bence başlık dikkat çekiyor.
Başlıktan çok siteyi anlattığımız için merak uyandırdı bence

O sitede acı bir gerçek var, ruslar bile üye oraya o yüzden, kat kat güzeller çıkıyor orada

Önceden şikayet bölümünde, yaptığımız şikayetlere cevap bile yazılırdı, orada muhabbet bile ederdik

Cidden @Genc007 gereksizlere moderatör olabilir adam 7/25 online her soruya saniyesinde cevap yazar (dikkat edin 7/25 )
25 nasıl oluyor

Baydırman

Moderator
Yedi 25 nasıl oluyor kardeşim.

Sitenin reklamı gibi oldu. Buraya üye geleceğine oraya gitti.

Konu Sahibi

Sitenin reklamı gibi oldu. Buraya üye geleceğine oraya gitti.
Bilerek zaten harun abi fotoğrafı koydum, önce ki koyduğumu değiştirip bıyıklı birisini ekledim, oradan üye getirmek yerine, altın madeni bulmuş gibi o siteye kaçacaklar böylelikle, 588 görüntülenme zaten an itibariyle başlık, eee yoh artık demek lazım, gidenler o siteye, kızlarla kanka olmanın peşine çoktan düşmüştür bile, maxicep i unutmasınlarda, yalnız oradan kız düşürmeye çalışan olursa şimdiden uyarayım sitede ki kızların %70 i paraya gelen kızlar, öyle asgari ücretle geçinen birisi bulaşmasın, oradakilerin hem gözü yüksekte, hemde hemde ceplerinde ki para uçup gider
Orada duranlar şunu da öğrenecek sitenin bir çoğu kendini asker, polis, avukat gibi gösteriyor, gerçekte işsizin teki onlar ama öyle bir hava verirler kendilerine zaten orada 1-2 ay etrafı gezseler daha iyi anlayacaklar

Boşuna o siteye bulaşmıyorum uzaktan takip ediyorum, neredeyse benim duyduklarım toplamda 10 tane vaka var, kendini polis gibi tanıtıp başkalarının paralarını alıp, dolandıran, internet olduğundan bunu kolay yapıyorlar

Maxiden oraya gidipte bunlar ne demeyin, hiç ummadığınız farklı farklı insanlar var orada. Maxi ne kadar az kişi olsada sorunsuz dertsizdir, başka sitelere benzemez burası o yüzden daha iyi oluyor burası

Baydırman

Moderator
Ben geçen planı uygulamak için baktım abi siteye alım durmuş zaten.
Bu arada rus mu var dedin?

Konu Sahibi
Ben geçen planı uygulamak için baktım abi siteye alım durmuş zaten.
Bu arada rus mu var dedin?
Uygulaması var google play store da, onun üzerinden üyelik alınıyor, öyle yaptılar

Rus zaten var o sitede

'Şeref'

Emekli Yönetici
Önceden şikayet bölümünde, yaptığımız şikayetlere cevap bile yazılırdı, orada muhabbet bile ederdik
Evet hoş olurdu eskiden gerçekten.. Ama yeni sistemde şikayete cevap yazılamıyor yada şikayeti yapanın takip edeceği bir yer yok malesef.

Tepkiler: maxirabit ve hikmet366

'Şeref'

Emekli Yönetici
Bir saat konuya girmedim muhabbet almış başını gitmiş yahu