maxirabit
Üye
-
Konu Sahibi
-
Fake olsaydı o başlık çoktan kaldırılırdı malesef gerçek o kişi
bu resimdeki hanımefendiye herkes fake demiş hiç de reddetmemiş üstüne birde genel olarak yapılan yorumlarda böyle birinin siteye üye olma oranı milyonda bir filan var 4 milyon üye olduğuna göre sitedeki güzellerin %25 ini karşılaması lazım
Bence başlık dikkat çekiyor.Fake olsaydı o başlık çoktan kaldırılırdı malesef gerçek o kişi
Sitenin türkiye sıralamasına bakarsanız dediğimi daha iyi anlarsınız, ilk sayfada çıkıyor türkiye sıralamasından ayrıca sahibinin o siteden hariç 2 ek sitesi daha var aynı alt yapıyı kullanıp farklı dillerde olanları, yani sandığınız gibi küçük bir site gibi değil. Aktiflik fazlasıyla çok orada, eğer bir başlığı şikayet ederseniz toplamda 1 dakika içinde bile şikayetiniz sonuç alabiliyor, burada 1 dakikada değil yarım günde sonuç alındığı oluyorahaha
Başlıkta ki o fotoğraf sahte olsaydı 5 dakika içinde başlık silinip, daha sonra üyeliğini silerlerdi. Eğer bu size ;"yok bea daha neler" gibi geldiyse, üyelik açın fake fotoğraf kullanın, onunla ilgili sitede nasılımlarda bu benim diyin, aynı gün içinde o üyeliğin silindiğini göreceksiniz
Yalnız işin farklı boyutu başlığa yazmayanlardan hariç göz gezdirip gidenler var bence o fotoğraf yüzünden, başlıkta takılmışlar gibi, en iyisi harun abi fotoğrafıtıyla değiştirmek
Beni banlarsın laafake fotoğrafı tanınmayan veya resmi googleda aratınca çıkmayan birini koyarsanız banlanmaz ve şikayetler konusunda beni de buraya admin yapsınlar 1 dk de sonuçlanır burda da
Şikayetlere en hızlı şekilde müdahale edilmektedir, istisnai durumlar olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. (MaxiCep Yönetimi)Fake olsaydı o başlık çoktan kaldırılırdı malesef gerçek o kişi
Sitenin türkiye sıralamasına bakarsanız dediğimi daha iyi anlarsınız, ilk sayfada çıkıyor türkiye sıralamasından ayrıca sahibinin o siteden hariç 2 ek sitesi daha var aynı alt yapıyı kullanıp farklı dillerde olanları, yani sandığınız gibi küçük bir site gibi değil. Aktiflik fazlasıyla çok orada, eğer bir başlığı şikayet ederseniz toplamda 1 dakika içinde bile şikayetiniz sonuç alabiliyor, burada 1 dakikada değil yarım günde sonuç alındığı oluyorahaha
Başlıkta ki o fotoğraf sahte olsaydı 5 dakika içinde başlık silinip, daha sonra üyeliğini silerlerdi. Eğer bu size ;"yok bea daha neler" gibi geldiyse, üyelik açın fake fotoğraf kullanın, onunla ilgili sitede nasılımlarda bu benim diyin, aynı gün içinde o üyeliğin silindiğini göreceksiniz
Yalnız işin farklı boyutu başlığa yazmayanlardan hariç göz gezdirip gidenler var bence o fotoğraf yüzünden, başlıkta takılmışlar gibi, en iyisi harun abi fotoğrafıtıyla değiştirmek
Şikayetlere en hızlı şekilde müdahale edilmektedir, istisnai durumlar olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. (MaxiCep Yönetimi)
Başlıktan çok siteyi anlattığımız için merak uyandırdı benceBence başlık dikkat çekiyor.
O sitede acı bir gerçek var, ruslar bile üye oraya o yüzden, kat kat güzeller çıkıyor oradafake fotoğrafı tanınmayan veya resmi googleda aratınca çıkmayan birini koyarsanız banlanmaz ve şikayetler konusunda beni de buraya admin yapsınlar 1 dk de sonuçlanır burda da
Önceden şikayet bölümünde, yaptığımız şikayetlere cevap bile yazılırdı, orada muhabbet bile ederdikŞikayetlere en hızlı şekilde müdahale edilmektedir, istisnai durumlar olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. (MaxiCep Yönetimi)
25 nasıl oluyor
Cidden @Genc007 gereksizlere moderatör olabilir adam 7/25 online her soruya saniyesinde cevap yazar (dikkat edin 7/25)
Yedi 25 nasıl oluyor kardeşim.
Sitenin reklamı gibi oldu. Buraya üye geleceğine oraya gitti.Başlıktan çok siteyi anlattığımız için merak uyandırdı bence
O sitede acı bir gerçek var, ruslar bile üye oraya o yüzden, kat kat güzeller çıkıyor orada
Önceden şikayet bölümünde, yaptığımız şikayetlere cevap bile yazılırdı, orada muhabbet bile ederdik
25 nasıl oluyor
Bilerek zaten harun abi fotoğrafı koydum, önce ki koyduğumu değiştirip bıyıklı birisini ekledim, oradan üye getirmek yerine, altın madeni bulmuş gibi o siteye kaçacaklar böylelikle, 588 görüntülenme zaten an itibariyle başlık, eee yoh artık demek lazım, gidenler o siteye, kızlarla kanka olmanın peşine çoktan düşmüştür bile, maxicep i unutmasınlarda, yalnız oradan kız düşürmeye çalışan olursa şimdiden uyarayım sitede ki kızların %70 i paraya gelen kızlar, öyle asgari ücretle geçinen birisi bulaşmasın, oradakilerin hem gözü yüksekte, hemde hemde ceplerinde ki para uçup giderLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sitenin reklamı gibi oldu. Buraya üye geleceğine oraya gitti.
Ben geçen planı uygulamak için baktım abi siteye alım durmuş zaten.Bilerek zaten harun abi fotoğrafı koydum, önce ki koyduğumu değiştirip bıyıklı birisini ekledim, oradan üye getirmek yerine, altın madeni bulmuş gibi o siteye kaçacaklar böylelikle, 588 görüntülenme zaten an itibariyle başlık, eee yoh artık demek lazım, gidenler o siteye, kızlarla kanka olmanın peşine çoktan düşmüştür bile, maxicep i unutmasınlarda, yalnız oradan kız düşürmeye çalışan olursa şimdiden uyarayım sitede ki kızların %70 i paraya gelen kızlar, öyle asgari ücretle geçinen birisi bulaşmasın, oradakilerin hem gözü yüksekte, hemde hemde ceplerinde ki para uçup gider
Orada duranlar şunu da öğrenecek sitenin bir çoğu kendini asker, polis, avukat gibi gösteriyor, gerçekte işsizin teki onlar ama öyle bir hava verirler kendilerine zaten orada 1-2 ay etrafı gezseler daha iyi anlayacaklar
Boşuna o siteye bulaşmıyorum uzaktan takip ediyorum, neredeyse benim duyduklarım toplamda 10 tane vaka var, kendini polis gibi tanıtıp başkalarının paralarını alıp, dolandıran, internet olduğundan bunu kolay yapıyorlar
Maxiden oraya gidipte bunlar ne demeyin, hiç ummadığınız farklı farklı insanlar var orada. Maxi ne kadar az kişi olsada sorunsuz dertsizdir, başka sitelere benzemez burası o yüzden daha iyi oluyor burası
Uygulaması var google play store da, onun üzerinden üyelik alınıyor, öyle yaptılarBen geçen planı uygulamak için baktım abi siteye alım durmuş zaten.
Bu arada rus mu var dedin?
Rusça kursuna gidiyorum benUygulaması var google play store da, onun üzerinden üyelik alınıyor, öyle yaptılar
Rus zaten var o sitede
Counter strike oyna %100 rusça öğrenirsinRusça kursuna gidiyorum ben
спасибоCounter strike oyna %100 rusça öğrenirsin
Teşekkürler, sağol gibi cümle, google translate sayesindeспасибо
Demek uygulama ile üyelik alınabiliyorTeşekkürler, sağol gibi cümle, google translate sayesinde
Evet hoş olurdu eskiden gerçekten.. Ama yeni sistemde şikayete cevap yazılamıyor yada şikayeti yapanın takip edeceği bir yer yok malesef.Önceden şikayet bölümünde, yaptığımız şikayetlere cevap bile yazılırdı, orada muhabbet bile ederdik
Oradan üyelik açıkDemek uygulama ile üyelik alınabiliyor
Evet hoş olurdu eskiden gerçekten.. Ama yeni sistemde şikayete cevap yazılamıyor yada şikayeti yapanın takip edeceği bir yer yok malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?