Site açmayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Site açmayı düşünüyorum
arkadaşlar site açmayı düşünüyorum, forum olmayacak, böyle blog sistemlerinden birisini kurmayı düşünüyorum. içerik olarakda güncel haberler olucak.

hangi isimleri önerirsiniz veya açmalı mıyım ? eğlence amaçlı vakit geçirebiliceğim bişeyler olsun istiyorum. maxicep yetiyor ama kendi kendimi farklı alanlarda bende göstermek istiyorum. 3-5 nacizane bilgim var yeterli olur mu bilmiyorum. siteyi tek başıma kurmayı düşünüyorum

fikirleri alayım n:

Salihyet

Üye
Blogspot'la başlamanı öneririm, yazılarını orda dene, bir iki ay, istatistiklere bak.. Eğer yüksek oranda okunursa ucuz bi hosting, domain alır yazılara devam edersin.. Baktın yerel gazetelerde çıkmaya başlayacak kadar iyisin, alırsın bi grafiker, yepyeni bi sayfaya geçersin.. Hadi bakalım, bu biraz motive edici oldu ama sen yaparsın, sen aslansın blgospotla başla derim

Konu Sahibi
çok fena bi gaz verdin kimse beni tutamaz artık diğer arkadaşlarında yorumlarını alayım bakalım ne diyecekler

turkordu

Üye
Açma boşver bende çok açtım şimdi hepsi kapalı

Sen yapamazsın site açmak nerde sen nerde....

bence uğraşma hazır açılmışı var burda bunlar sıkıntılı işler fazla mesai gerektiren işler sana tavsiyem maxicep sanada yeter bizede...

Dawn

Emekli Yönetici
hic girme en guzeli iste boyle sitelerde dolsmak emin oll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...