Tr_SERGEN Üye falconn00' Alıntı: onu hallettim de oyuna giriyorum yeni oyun falan hersey tamam slayt başlıyor. Astral akademi yazan bir harita çıkıyor. sonrası yok. oyundan atıyor bi hata falanda vermiyor. Neden böyle oluyor ya. off Tr_SERGEN Güncel Genişletmek için tıkla ... uyumluluk ayarlarını tek tek değiştirip dene
falconn00' Alıntı: onu hallettim de oyuna giriyorum yeni oyun falan hersey tamam slayt başlıyor. Astral akademi yazan bir harita çıkıyor. sonrası yok. oyundan atıyor bi hata falanda vermiyor. Neden böyle oluyor ya. off Tr_SERGEN Güncel Genişletmek için tıkla ... uyumluluk ayarlarını tek tek değiştirip dene
falconn00 Üye Konu Sahibi BRKTNL' Alıntı: mafia 1 i oynamış mıydın Genişletmek için tıkla ... evet oynadım. onda bir sorun yoktu. denedim olmadı off ya çözdüm hocam saolun yinede physxloader yükledim. oldu sonunda
BRKTNL' Alıntı: mafia 1 i oynamış mıydın Genişletmek için tıkla ... evet oynadım. onda bir sorun yoktu. denedim olmadı off ya çözdüm hocam saolun yinede physxloader yükledim. oldu sonunda