Bilişim Profesörü Üye Konu Sahibi Sistemim bu uygulamaları kaldırır mı? Arkadaşlar 1,5 gb kingston ram,nvidia geforce fx 5200 256 mb ekran kartı,amd athlon 64 1.81 ghz işlemcim var sizce bu sistem aşağıdaki uygulamaları kaldırır mı? Adobe photoshop cs5 Adobe ıllıstrator cs4 Camtasia studio 8 Macromedia flash 8 Macromedia dreamweawer 8
Arkadaşlar 1,5 gb kingston ram,nvidia geforce fx 5200 256 mb ekran kartı,amd athlon 64 1.81 ghz işlemcim var sizce bu sistem aşağıdaki uygulamaları kaldırır mı? Adobe photoshop cs5 Adobe ıllıstrator cs4 Camtasia studio 8 Macromedia flash 8 Macromedia dreamweawer 8
Bilişim Profesörü Üye Konu Sahibi batubower' Alıntı: anakartın eskiymiş kurtulmanı tavsiye ederim biran önce. Genişletmek için tıkla ... Ben de para biriktiyorum ya bu sene ya da eylül ayında daha iyi bir pc yapacağım
batubower' Alıntı: anakartın eskiymiş kurtulmanı tavsiye ederim biran önce. Genişletmek için tıkla ... Ben de para biriktiyorum ya bu sene ya da eylül ayında daha iyi bir pc yapacağım
sena5135 Üye kemalsen1999' Alıntı: Ben de para biriktiyorum ya bu sene ya da eylül ayında daha iyi bir pc yapacağım Genişletmek için tıkla ... iyi edersin.
kemalsen1999' Alıntı: Ben de para biriktiyorum ya bu sene ya da eylül ayında daha iyi bir pc yapacağım Genişletmek için tıkla ... iyi edersin.
Bilişim Profesörü Üye Konu Sahibi arkadaşlar flash 8 i başlattığmda windows renk düzeni basic olarak ayarlandı diye bir uyarı alıyorum,bu ne demek oluyor? Yardımcı olur musunuz
arkadaşlar flash 8 i başlattığmda windows renk düzeni basic olarak ayarlandı diye bir uyarı alıyorum,bu ne demek oluyor? Yardımcı olur musunuz
Kayahan14 Üye Önemli bir hata değil muhtemelen sen başlat butonunu orjinalden farklı bir renk yapmışsındır flash 8 sadece orjinalde çalışıyor
Önemli bir hata değil muhtemelen sen başlat butonunu orjinalden farklı bir renk yapmışsındır flash 8 sadece orjinalde çalışıyor
Heroata Üye kemalsen1999' Alıntı: arkadaşlar flash 8 i başlattığmda windows renk düzeni basic olarak ayarlandı diye bir uyarı alıyorum,bu ne demek oluyor? Yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Genelde de oyunlarda da yaziyordu. Cozunurluk degisik olunca diyor bende
kemalsen1999' Alıntı: arkadaşlar flash 8 i başlattığmda windows renk düzeni basic olarak ayarlandı diye bir uyarı alıyorum,bu ne demek oluyor? Yardımcı olur musunuz Genişletmek için tıkla ... Genelde de oyunlarda da yaziyordu. Cozunurluk degisik olunca diyor bende
bycoo32 Üye ben yerınde olsam cs3 photshop kullanırım. Hem en kullanıslı surumu hemde dıgerlerı 4 ve 5 yuksek gorsel kullanıyor ve aynı ısı yapıyor
ben yerınde olsam cs3 photshop kullanırım. Hem en kullanıslı surumu hemde dıgerlerı 4 ve 5 yuksek gorsel kullanıyor ve aynı ısı yapıyor