asigsasi Üye gkcll' Alıntı: o gün fotoğraf ceksem di iyi olacak mıs desenize Türk'ün aklı sonradan gelir derler ya - - - Eklendi - - - formda yokmu orijinal dosya takibi yapıp bilgi verse Genişletmek için tıkla ... yapacak tek şey dahili bileşen hatasına neden olan yeni bir installserver yaması bulmak yada flash atmak
gkcll' Alıntı: o gün fotoğraf ceksem di iyi olacak mıs desenize Türk'ün aklı sonradan gelir derler ya - - - Eklendi - - - formda yokmu orijinal dosya takibi yapıp bilgi verse Genişletmek için tıkla ... yapacak tek şey dahili bileşen hatasına neden olan yeni bir installserver yaması bulmak yada flash atmak
gkcll Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: yapacak tek şey dahili bileşen hatasına neden olan yeni bir installserver yaması bulmak yada flash atmak Genişletmek için tıkla ... dostum bu kurtuluş40 a pm attın mı sen ondan ses çıkmadı
asigsasi' Alıntı: yapacak tek şey dahili bileşen hatasına neden olan yeni bir installserver yaması bulmak yada flash atmak Genişletmek için tıkla ... dostum bu kurtuluş40 a pm attın mı sen ondan ses çıkmadı
asigsasi Üye oda korktu galiba pm attım fakat sırra kadem bastı sen flash atmayı bilmiyorsan git bi telefoncuya attır yazılım değil flash diye söyle sonra seni de kandırmasınlar eğer flash sonrası video düzenleyici menüye gelirse işlem tamamdır
oda korktu galiba pm attım fakat sırra kadem bastı sen flash atmayı bilmiyorsan git bi telefoncuya attır yazılım değil flash diye söyle sonra seni de kandırmasınlar eğer flash sonrası video düzenleyici menüye gelirse işlem tamamdır